Onsdag 16 Jun
Stockholm

Kutchers "nya" tjej - en Demi Moore-kopia

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Ashton Kutcher har lämnat Demi Moore bakom sig. Nu tar han över ett gammalt ragg av "OC"-kändisen Adam Brody.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Vad hände mellan Kutcher & Moore?

Det är den 24 september 2005 och en stor dag för Demi Moore och Ashton Kutcher, som ska gifta sig i det gemensamma hemmet i Los Angeles. Det blir Ashtons första äktenskap, Demis tredje.

Exakt sex år senare firar paret sin sjätte bröllopsdag - isär. Ashton festar på nattklubben Fluxx i San Diego och Demi är inte på långa vägar i närheten. Det dyker upp en ung blondin vid namn Sara Leal och tillsammans tar de in på Hard Rock Hotel, hissen stannar på tolfte våningen och dörren till sviten öppnas. Innan den unga blondinen får gå in tvingas hon, enligt uppgifter, att lämna ifrån sig sin mobil till livvakten som står utanför.

Läs mer om Kutchers otrohet här!

Efter ett minst sagt omvälvande uppbrott från sin fru sedan sex år, skådespelerskan Demi Moore, sägs otrohetsmästaren Ashton Kutcher nu ha hittat en ny flamma. Det är manusförfattaren Lorene Scafaria som tycks ha fångat 33-åringens hjärta.

Paret firade jul i Italien tillsammans, där de åkte på sightseeing, kollade in det lutande tornet i Pisa och åkte runt i en lyxig Porche Carrera.

Enligt ett vittne till US Weekly ska paret ha hållit hand under ett restaurangbesök, där Kutcher betalade notan.

Kutcher twittrade om sin italienska vistelse, och visade då upp en bild på Scafaria och affärspartnern Matt Mazzani. Men mellan Kutcher och den unga manusförfattaren sägs det alltså ligga mer än business i luften.

Dejtade redan i februari

Lorene Scafaria, 33, syntes nyligen dejta "OC"-skådisen Adam Brody, känd som Seth i teveserien, men det förhållandet tycks alltså ha uteblivit. I stället satsar Scafaria på hunkige Kutcher, som hon enligt uppgifter har haft en fling med sedan i februari - Kutchers äktenskap med Moore och sitt eget förhållande med Brody till trots.

Paret ska då ha träffats under en provfilmning Kutcher gjorde för en film Scafaria skrivit manus till, och kärlek uppstod. Sedan dess har de enligt uppgifter tillbringat mycket tid tillsammans, och i början av december var de på gemensam skidsemester i Montana.

"Bara vänner"

Så väl Kutchers som Scafarias pressmänniskor förnekar dock en romans, och hänvisar till paret som vänner. Men den har man ju hört otaliga gånger föut, och hur historien utvecklar sig återstår att se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela