Russel Brand och Katy Perry.
Russel Brand och Katy Perry. - Foto: All Over Press

Därför skiljer sig Katy Perry och Russel Brand

Tidigare i veckan stod det klart att kändisparet Katy Perry och Russel Brand skiljer sig. Nu framkommer uppgifter om att anledningen till uppbrottet är att Perry prioriterar karriären framför att skaffa familj.


Kändisparets äktenskap varade endast i 14 månader. Tidigare i veckan lämnade Russel Brand in en skilsmässoansökan. Nu säger källor till Daily Mail att uppbrottet berodde på att sångerskan inte var reda att ta en paus från karriären och bilda familj.
36-årige Brand ska enligt uppgift vara angelägen om att skaffa barn, något som uppenbarligen inte fanns på 27-åriga Perrys radar.

– Jag tror inte att Katy förstår vad äktenskap går ut på. Hon var inte redo att ge upp sin karriär, säger källan, som är en vän till paret.

Tidigare har det spekulerats i att det var kvinnotjusaren Russel Brand som legat bakom skilsmässan. Något, som enligt källan, inte stämmer.

– För en gångs skull var Russel seriös och önskade sig en riktig familj, men det ville inte Katy. Jag tror hon är mycket förvirrad.

/
/
/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

2 timmar sedan

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

3 timmar sedan
Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

3 timmar sedan
Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han ut en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

idag 09:12
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

idag 08:46
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

idag 08:04
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.