Linda Bengtzing är en av tjejerna Hedman haft ihop det med tidigare.
1 av 4
Linda Bengtzing är en av tjejerna Hedman haft ihop det med tidigare. - Foto: JESSICA GOW/Scanpix
Även Magdalena Graaf.
2 av 4
Även Magdalena Graaf. - Foto: Pascal Engman/Nyheter24
Magnus Hedman.
3 av 4
Magnus Hedman. - Foto: Tom Hevezi / SCANPIX
Magnus Hedman har hittat kärleken i en 15 år yngre kvinna vid namn Mikaela Löfgren.
4 av 4
Magnus Hedman har hittat kärleken i en 15 år yngre kvinna vid namn Mikaela Löfgren. - Foto: THERESE PAULIN/SCANPIX. PRIVAT.

Magnus Hedmans nya kärlek: 23-åriga Mikaela

NYHETER24 AVSLÖJAR. Magnus Hedman har hittat sin nya kärlek - 15 år yngre Mikaela Löfgren. Paret tillbringade jul och nyår tillsammans i Miami. På bilder som Nyheter24 tagit del av syns paret tätt omslingrade runt varandra på en restaurang.


Det här är Mikaela

Namn: Mikaela Löfgren

Född: 27 juli 1988 (23 år)

Bor: Nacka

Det här är Magnus

Namn: Carl Magnus Hedman

Född: 19 mars 1973 (38 år)

Bor: Sigtuna

Den före detta landslagsmålvakten Magnus Hedman, 38, har hittat kärleken i 23-åriga Mikaela Löfgren. De tillbringade jul och nyår tillsammans - på en lyxig semester i Miami i Florida. Uppgifter som Nyheter24 tagit del av gör gällande att Mikaela Löfgren betalat såväl hotellboende som flygresa för det före detta fotbollsproffset.

Michael Brinkenstjärna, manager, bekräftar för Nyheter24 att det finns en ny kvinna i Magnus Hedmans liv.

– Det stämmer.

Nyheter24 har tagit del av privata semesterbilder från Miami. På bilderna syns paret sitta tätt omslingrade runt varandra. På en av bilderna syns de på en restaurang, där Magnus Hedman lutar huvudet mot Mikaela samtidigt som han håller henne tätt bakom axeln. Bilderna avslöjar också att Mikaela Löfgrens nya pojkvän introducerats för föräldrarna - som även de var med på den stjärnglänsande semesterresan.

Flera ex i bagaget

Skandalerna runt Magnus Hedman har skakat nöjessverige. I december talade Linda Bengtzing, fotbollsstjärnans ex-flickvän, ut i "Berg flyttar in" om hur det dramatiska uppbrottet mellan de två skadade henne.

– Jag var nog mer trasig än vad jag trodde, sa hon då.

I programmet berättade Linda Bengtzing om hur hon och Magnus Hedman precis gått ut i medierna med att de var ett par. Kort därefter ångrade han sig och gick tillbaka till sin tidigare fru, Magdalena Graaf.

Sexbrott

Magnus Hedman har tidigare dömts för köp av sexuella tjänster efter att ha betalat en 20-årig kvinna för sex. Han har medgett sexuellt umgänge med kvinnan, men nekat till att han skulle betalat för det.

– Vi fattade tyckte för varandra, det var så jag uppfattade det. Jag har ingenting att dölja, har han tidigare sagt enligt Expressen.

Nyheter24 har förgäves sökt Mikaela Löfgren och Magnus Hedman.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!