Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood. - Foto: Scanpix/AP Photo/Chris Pizzello

Förlovning, bisarr otrohet och galen stalker

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Kanye West tror som vanligt att han äger världen - och kan göra vad han vill med den. Nu satsar han på att bygga ett imperium med det nya företaget DONDA. Med förebilden Steve Jobs i bakhuvudet ska artisten, av vad som verkar, faktiskt ta över världen. Kanyes storslagna planer inbegriper en hel lista över vilka yrkesgrupper han ska anställa i sitt företag. Och ja just det, han ska starta en sommarskola också.

Ett misstag glöms sällan bort i Hollywood. Speciellt inte om man misshandlat en av världens största stjärnor - det vet Chris Brown. Nu har hans team förbjudit honom att göra några intervjuer efter att de flesta frågor, som ställdes då han skulle promota sitt senaste album, handlade om Rihanna. Det trots att det var flera år sedan bilderna på den blåslagna dåvarande flickvännen RiRi läckte ut i pressen.

Parfymer, accessoarer och att designa kläder lönar sig verkligen. I varje fall om man heter Paris Hilton. Det är inga små projekt arvtagerskan sysslar med, och snart lär hon inte ens behöva ärva några pengar från päronen. De senaste sex åren har hon dragit in över en biljon dollar, motsvarande sju miljarder(!) kronor.

Veckans förlovning

Det är inte bara Jessica Biel och Justin Timberlake som giftermål stundar för. Nu har även Hollywoods älskling Drew Barrymore en glittrande sten på sitt finger. Vem lyckades fånga Charlies Angels-skådisen? Will Kopelman, som hon träffade under 2011 efter ett svidande uppbrott från exet.

Lindsay Lohan är inte bara populär när hon visar sig ute på gatan - inte ens i sitt eget hus får stjärnan vara i fred. En stalker försökte bryta sig in i Lohans hus i veckan för att "prata med henne".

Veckans småsnack

Ständigt denna Kim Kardashian. När hon inte förstör sitt eget äkenskap (efter 72 dagar) jobbar hon uppenbarligen på att förstöra andras. I varje fall om man ska tro Kanye West ex Amber Rose. I tidningen Star Magazine berättar Amber att anledningen till uppbrottet mellan henne och Kanye var ingen annan än Kim. Det var när Kim var tillsammans med Reggie Bush som hon ska ha varit otrogen med Kanye och skickat lättklädda bilder på sig själv till honom. Någon som givetvis upprörde Amber som skickade ett sms till Kim med ett tydligt budskap. "Kim, bara sluta, var inte den personen". Men enligt Amber svarade aldrig Kim. Aj.

Funderar du på den perfekta födelsedagspresenten till din älskade? Gör som Angelina Jolie och köp ett vattenfall. Brad Pitt ska tydligen ha blivit överlycklig när han upptäckte att hans hus utsikt plötsligt ackompanjerades av rinnande vatten.

/
/
/
USA
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!