Tisdag 20 Apr
Stockholm

Fem nya brudar för Saade

Här är tjejerna som skulle komplettera honom.
1 av 7
Här är tjejerna som skulle komplettera honom. Foto:
Marie och Eric är i precis samma situation, kanske kan de trösta varandra.
2 av 7
Marie och Eric är i precis samma situation, kanske kan de trösta varandra. Foto: Scanpix/Maja Suslin
Molly är svårslagen, men här kommer några utmanare.
3 av 7
Molly är svårslagen, men här kommer några utmanare. Foto: Scanpix/Sören Andersson
Agnes Carlsson, perfekt för Saade!
4 av 7
Agnes Carlsson, perfekt för Saade!. Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX
Fiona, till vänster, är ett riktigt rivjärn. Kanske kan hon lära Eric en hel del.
5 av 7
Fiona, till vänster, är ett riktigt rivjärn. Kanske kan hon lära Eric en hel del. Foto: Scanpix/Anders Wiklund
Angelica Blick skulle kunna lära Saade att sluta vara en vandrande modekatastrof.
6 av 7
Angelica Blick skulle kunna lära Saade att sluta vara en vandrande modekatastrof. Foto: Patrik Österbeg/All Over Press
Elsa Hosk, den svenska supermodellen till vänster, kan vara en lämplig kandidat i Saades liv.
7 av 7
Elsa Hosk, den svenska supermodellen till vänster, kan vara en lämplig kandidat i Saades liv. Foto:

Eric Saade och Molly Sandéns kärlekssaga är som bekant över. Nyheter24 har listat skönheterna som Saade kan trösta sig med.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det blir givetvis väldigt svårt att bräcka skönheten Molly Sandén, men om Eric Saade känner sig ensam så kanske följande tjejer passar honom bra.

1. Nu vet vi visserligen att Agnes Carlsson är upptagen, men hon känns ändå som en "match made in heaven" för Saade. Agnes är snygg, framgångsrik och står med fötterna på jorden. Hon skulle kunna hindra Saade från att få hybris efter de senaste årets storsuccé och den kommande turnén. Dessutom skulle de ha stor förståelse för varandras stressiga liv, och när Agnes är ute på spelningar kan Eric få den ensamtiden han behöver efter uppbrottet med Molly.

2. Vi ser en allt mer kaxig Eric Saade i rutan, senast när han sa att Alex Schulman är född i slow motion i Filip och Fredriks årskrönika. Kanske skulle DJ-bruden Fiona FitzPatrick kunna lära honom ett och annat om kaxighet - för vem förstår egentligen vad piken med att vara född i slow motion innebär...

3. Mediababen Marie Serneholt separerade nyligen från Måns "Mums Mums" Zelmerlöw. Nu kan Marie och Eric trösta varandra. Det skulle heller inte bli något jobbigt dejtande hit och dit för Marie och Saades del. Hemligheten ligger i att Marie är en höjdare i köket så det skulle förmodligen krävas en middag för Saade att falla pladask för skönheten.

4. Med charmiga modedrottningen Angelica Blick skulle det inte bara bli en sexig dialektkrock, Saade skulle förmodligen även förbjudas bära keps, avklippta skinnhandskar och solglasgon - på samma gång, inomhus. Och det, ja det är ju något som alla vinner på.

5. Vi misstänker att alla Saades yngre fans, i skrikande falsett kommer att bli hisnande missnöjda om nu artisten går och skaffar sig en ny tjej som inte är riktigt jävla het. Det skulle helt enkelt kännas väldigt onödigt om han nu ska plocka upp någon grå mus efter Molly. Därför bör sanslöst snygga modellen Elsa Hosk bli en värdig kandidat i popstjärnans liv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela