Orden som kvinnor hatar, 90-talets bästa och rapparna som tar över. Läs mer om vad som hänt på Twitter i veckan.
Orden som kvinnor hatar, 90-talets bästa och rapparna som tar över. Läs mer om vad som hänt på Twitter i veckan. - Foto: AP Photo/Jack Dempsey/Matt Sayles

Har du koll på veckans största snackisar?

Nyheter24 listar vad världen har brytt sig om på Twitter under veckan som har gått.


Nyheter24 på Twitter

Glöm inte att du kan följa Nyheter24 på twitter här.

Du som är insatt i Twitter-världen är bekant med det faktum att om tillräckligt många användare skriver om samma sak kommer detta ämne att toppa trendlistorna. Nyheter24 listar här vad som trendat inom nöjesvärlden i USA och Storbritannien. Den här veckan svänger intresset från sexiga låtar till kända rappare.

Veckan börjar som den slutar

I början av veckan letade sig Eminem upp på trendlistan genom hashtaggen #EminemIsUnique. Rapparen återkom sedan på fredagen, då man under den trendande hashtaggen #bestrappersalive föreslog vem som egentligen är den bästa rapparen. Kandidater var, utöver 8 mile-stjärnan, även bland annat Drake, Lil Wayne och Snoop Dogg. Kanske gav denna trend upphov till fredagens falska rykte, som även det hamnade på topplistan, om att rapparen Soulja Boy hade dött. "RIP Soulja boy han dog av att lyssna på sin egen musik", skrev en användare bland annat.

Nostalgitripp

Twitteranvändare världen över bestämde sig för att strosa längs minnenas väg - något som snabbt skapade den trendande #imissthe90sbecause. Man saknade 90-talet av alla möjliga olika anledningar. Bland annat för att det fanns annat att göra än att hänga på internet hela tiden, och dessutom ska årtiondet haft de bästa programmen på teve. Och så klart, "Jersey Shore" fanns inte.

Vad hatar du?

Med hög igenkänningsfaktor som främsta vapen slingrade sig #3WordsThatWomenHate upp på topplistan. Det hela gick alltså enkelt ut på att knäcka de tre ord som kvinnor hatar att höra mest. Förslagen haglade in. Call of Duty, "were just friends", eller "you'll be fine", var bara några av dem.

Levande hjälte

Precis som i stort sett varje vecka klamrar sig Justin Bieber kvar på listorna med diverse märkliga hashtags. Högst troligt med hjälp av de 17 miljoner följare han uppnådde på Twitter i veckan. Den här veckan var han deras hjälte med #JustinIsOurHero, något som mötte motstånd från de som helt enkelt inte är ett fan av Bieberfebern. Det hela urartade i ett digitalt krig.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!