Whitney, kokain och stämd stjärna

- 19/02/2012, 13:59 -
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.

Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.

All over press/Montage

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Veckans snackisar

Den här veckan har det givetvis till stor del handlat om Whitney Houston som begravdes på lördagen. Läs mer om vad som hänt i veckan i kategorin under. Under varje länk kan du läsa mer om respektive händelse.

Whitney Houston

30 minuter efter att Whitney Houston dött höjde Apple samt Sony priserna på hennes album. Med hela 60 procent. Man bad senare om ursäkt för chockhöjningen. Men det är inte bara företaget och skivbolaget som försöker utnyttja stjärnans död. I en annons för stjärnans hus använder man argument som "du skulle alltid ha något att säga, om du ägde det här huset." 

Begravningen av ikonen direktsändes - både via teve och internet. Men det var inte helt utan problem som man bestämde sig för var Houston skulle sänkas ner i jorden. Familjen hamnade i en knivig situation när man tyckte olika. Det blev till slut hur som helst Newark där stjärnan föddes och upptäcktes. Ännu har ingen officiell dödsorsak kunnat fastslås, uppgifter tyder ändå på att det är tabletter blandat med alkohol som blev Whitneys död.

Hon är saknad, inte minst bland artisterna som länge sett henne som en förebild och idol. Läs stjärnornas röster om Whitney Houston här.

Veckans småsnack

Janet Jackson festade loss på nattklubben Studio54 i New York redan som 10-åring. Det var då, när hon var där för att hälsa på sin bror Michael Jackson som hon för första gången såg kokain.

Jag kunde inte lista ut varför folk drog upp mjöl i sin näsa. Jag tyckte att det var den dummaste saken att göra, berättade hon i veckan för programledaren Anderson Cooper på CNN.

Katy Perry dök i veckan upp på Grammygalan, oväntat glad och fräsch efter sitt uppbrott med Russell Brand. Kanske var det för att hon visste att hon skule äga scenen med låten som låter väldigt likt en hämnd. Eller varje fall ett klargörande om att trots att kärleken inte höll så går hon vidare.

Pamela Anderson got her ass sued - igen. Det är på grund av en obetald räkning som man tar i med hårdhandskarna och stämmer stjärnan.

Om man mördat någon och vill komma undan med det kanske man inte ska twittra om det. Det gjorde rapparen Ra Diggs - nu är han åtalad för tre mord och riskerar dödsstraff. Bra men klantigt.

Veckans bonus

I veckan var det kärlekens dag. Men för alla par håller inte lyckan i sig så länge. Se listan över Hollywoods kortaste äktenskap här.