Självmordsförsök och sviktande sexgunga

- 26/02/2012, 13:38 -
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.

Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.

Scanpix/AP Photo/Giuseppe Aresu/file/Joel Ryan/Charles Sykes/Matt Sayles

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Veckans snackisar

Var går egentligen gränsen för vad man bör publicera eller inte? Fansen tycker att National Enquirer gjorde fel när de förra veckan publicerade en bildWhitney Houstons döda kropp med synligt ansikte i sin kista. Mobilbilden togs under den privata ceremonin för inbjudna gäster. Nu tvingas Houstons unga dotter Bobbi Kristina se sin mammas döda kropp på framsidan av tidningarna. Som att förlusten av henne inte vore nog. Varning för stark bild i den länkade artikeln.

För tre år sedan sa Rihanna till Skavlan att en av anledningarna till att hon anmälde och tog avstånd från Chris Brown var för fansen skull. Nu är det annat som gäller. Utöver uppgifterna om att det forna paret faktiskt dejtar igen - släppte de i veckan två gemensamma låtar. Helt oväntat och trots att Brown brutalt misshandlade Rihanna och blev dömd för det.

Lagom till det hela passade Brown på att visa att han absolut inte lugnat ner sig - genom att, enligt polisrapporten, stjäla ett fans mobil.

Mer om Whitney Houstons död

Bobby Brown, exmake till stjärnan, verkar inte ha alla pommes frites på tallriken. Först stormar han ut från begravningen av Whitney för att han inte fick sitta där han ville, sedan uppträdde han glatt timmarna senare. Inte nog med det, han höll ett klantigt tal också. Men det stannar tyvärr inte där. Nu kan han vara på väg att släppa en "berätta allt"-bok om den avlidna stjärnan.

Veckans småsnack

Har du ett par hundra miljoner kronor över, varför inte betala din nya lyxlägenhet i kontanter? Det gjorde miljardären Bernie Ecclestone för ett par år sedan. I veckan köpte han dessutom en lägenhet till sin dotter - för en halv miljard kronor. I somras köpte han ett hus till samma ögonsten för lika mycket pengar. Det går knappt att låta bli att undra hur stor hjälp den summan hade varit för lite mer utsatta människor än arvtagerskan Petra.

"Seinfeld"-skådisen har diabetes och var därför tvungen att amputera flera tår. Det blev för mycket för stjärnan som sköt sig själv i huvudet istället för att åka till sjukhuset. I det hemska 112-samtalet förklarar han att han redan amputerat ett ben och att tårna skulle bli för mycket. Men något gick inte som planerat och stjärnan överlevde.

Jay Z och Beyoncé är kanske världen just nu mest bevakade Hollywoodpar. Vad de gjorde första gången de var ute tillsammans efter lilla Blue Ivys födelse? Basket, så klart. Och trots att det bara gått veckor efter förlossningen såg Bey snyggare ut än någonsin.

Trodde du någonsin att Justin Bieber skulle peka "fuck you" åt sina fans? Inte vi heller. Men, fångas det på film går det inte att förneka. Just nu sprids ett YouTube-klipp på flickidolen när han gör ovan nämnt. Tror du inte på det? Titta här.

Veckans bonus

Ibland är det hysteriskt kul att se andra göra bort sig, med glimten i ögat. Speciellt om det är i intima sammanhang. Se Kardashian - för tung för sin sexgunga - här.