Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.
1 av 3
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood. - Foto: ALL OVER PRESS/Kollage
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.
2 av 3
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood. - Foto: Scanpix/AP Photo/Giuseppe Aresu/file/Joel Ryan/Charles Sykes/Matt Sayles
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.
3 av 3
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood. - Foto: Montage/All Over Press

Världsstjärnan på gatan och farväl till rehab

Det är söndag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Angelina Jolies ben är utan tvekan veckans största snackis. Stjärnan dök upp på förra söndagens stora Oscarsgala med en slits så hög att den nästintill slutade vid midjan. Men bara ett ben syntes - på i stort sett alla bilder. "Var har Jolis ben tagit vägen" var den stora frågan. Hon hånades och anklagades dessutom för att ta stulit sambon Brad Pitts kväll med sitt spektakel. Det gick så långt att benet fick en egen twitter.

Sacha Baron Cohens nya karaktär "Diktatorn" kuppade på Oscarsgalans röda matta. Mitt i en intervju hällde han ut askan från "Kim Jong Il:s" på programledaren Ryan Seacrest. Den svindyra kostymen blev plötsligt hyfsat förstörd.

"Och Oscarn till den mest rasistiska värden går till Billy Crystal". Kvällens värd Billy Crystal gick över gränsen med sitt rasistskämt - och det är inget roligt i det. Det blev hur som helst fransk storlam när det väl kom till prisutdelningen. Har du redan glömt vem eller vilka som vann vad så kan du friska upp ditt minne här.
 

Veckans småsnack

Efter mycket om och men fick Demi Moore lämna rehab. Det var efter exet Ashton Kutchers otrohet som skönheten kollapsade. Dels på grund av problem med vikten men även av flera olagliga skäl.

Keisha drabbades av ett plötsligt hjärnsläpp i veckan. Plötsligt dök det upp en uppdatering på stjärnans twitter där hon med en bild så fint illustrerade sin senaste trend. Att klistra fast riktiga nitar på sitt eget huvud. Dumt? Japp. Snyggt? Knappast.

Flickfavoriten Justin Bieber fyllde 18 år i veckan. Det var alltså ett bra tag sedan han satt och spelade på gatan för mynt. Dock osäkert om det var bäst som det var - eller är nu. Frågan är vad som väntar härnäst? Ska stjärnan bli rebellisk eller behålla sin oskyldiga image?
 

Veckans bonus

Här snackar vi ögongodis. Victorias Secret's änglar är på turné - och våren har aldrig varit fräschare.

/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!