Tisdag 24 Maj
Stockholm

Hollywoodresumén

Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén
Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén. Foto: Montage

Det är söndag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckans snackisar

På torsdagskvällen svensk tid kom den officiella rapporten som visade att Whitney Houston drunknade i badkaret på sitt hotellrum den 12 februari. Det efter en hjärtattack. Inte helt oväntat konstaterade man även att stjärnan hade kokain i kroppen vid tillfället för olyckan. I ett uttalande säger stjärnans familj att de är ledsna över beskedet men att det känns skönt med ett avslut.

Demi Moore har trasslat in sig i ännu en retuscherad mardröm. Självklart riktade världen ögonen mot den nya kampanj som stjärnan frontar efter den kaotiska tiden med skilsmässa och rehab. Helena Rubenstein tyckte uppenbarligen att Demis ansikte var för gammalt för att behålla det som det var på sina foton - därför drog man på ordentligt i Photoshop. Så här blev resultatet.

Sångerskan Adele ("Rolling in the deep") har länge hyllats för sitt mod att stå emot rådande skönhetsideal. Men hon har även blivit hånad för sina fylliga kurvor. Inte minst av superdesignern Karl Lagerfeldt, något som trots allt verkat sätta sina spår. Nu ska stjärnan gå ner 14 kilo till sommaren och har tagit hjälp av en personlig tränare för att nå sitt drömmål.

Adele har tidigare gått till attack mot idealet att vara smal eller att förändra sig själv bara för att ett tidningsomslag säger det.

– Jag vill inte vara någon spinkig typ med mina tuttar i vädret, sa bland annat Adele i en intervju tidigare i år. Men då är det alltså bara tuttarna vi väntar på nu..?

Veckans småsnack

I en ny bok, skriven av Tiger Woods före detta golfcoach Hank Haney avslöjar han detaljer om Tiger och svenska Elin Nordegrens förhållande - innan det totalkraschade. Bland annat ska Tiger förbjudit Elin att le när han vann stora tävlingar. I början av förhållandet ska Elin föreslagit att annordna en fest för att fira en stor vinst, precis som hon var van vid att göra för golfaren Jesper Parnevik - något som absolut inte gick för sig.

–  E, det är inte så vi gör. Jag är inte Jesper. Det är meningen att vi ska vinna, ska Tiger ha sagt till sin fru, enligt boken.

Justin Bieber har slagits blodig. I regi av tidningen Complex. 18-åringen ser ut att vara totalknockad där han ligger i boxningsringen. Spana in den video som tidningen släppt med behind the scenes-material från den unika plåtningen här. och så talar han om relationen med Selena Gomez och det faktum att det inte är någon vits med att försöka vara hemlig med sin kärlek.

– Det är omöjligt att gömma vår relation helt, det vore så orättvist mot oss. Det är typ...Du tar den bilen, jag tar den bilen, och sen möts vi på det där stället. Sen tar du den dörren, jag tar den andra dörren. Och så möts vi där. Och sen hoppar du in i den bilen, vi korsar det stället, gör en James Bond. Du går genom köket, och jag sneddar baksidan. Sen möts vi i omklädningsrummet och möts igen. Och vid det stadiet är det inte ens relation längre, menade stjärnskottet.

Veckans bonus

Supermodellen Adriana Lima är på smällen igen. Nyheter24 kollar in hennes heta modellkarriär. Spana in modellens hetaste stunder här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela