Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén
Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén - Foto: Montage

Hollywoodresumén

Det är söndag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

På torsdagskvällen svensk tid kom den officiella rapporten som visade att Whitney Houston drunknade i badkaret på sitt hotellrum den 12 februari. Det efter en hjärtattack. Inte helt oväntat konstaterade man även att stjärnan hade kokain i kroppen vid tillfället för olyckan. I ett uttalande säger stjärnans familj att de är ledsna över beskedet men att det känns skönt med ett avslut.

Demi Moore har trasslat in sig i ännu en retuscherad mardröm. Självklart riktade världen ögonen mot den nya kampanj som stjärnan frontar efter den kaotiska tiden med skilsmässa och rehab. Helena Rubenstein tyckte uppenbarligen att Demis ansikte var för gammalt för att behålla det som det var på sina foton - därför drog man på ordentligt i Photoshop. Så här blev resultatet.

Sångerskan Adele ("Rolling in the deep") har länge hyllats för sitt mod att stå emot rådande skönhetsideal. Men hon har även blivit hånad för sina fylliga kurvor. Inte minst av superdesignern Karl Lagerfeldt, något som trots allt verkat sätta sina spår. Nu ska stjärnan gå ner 14 kilo till sommaren och har tagit hjälp av en personlig tränare för att nå sitt drömmål.

Adele har tidigare gått till attack mot idealet att vara smal eller att förändra sig själv bara för att ett tidningsomslag säger det.

– Jag vill inte vara någon spinkig typ med mina tuttar i vädret, sa bland annat Adele i en intervju tidigare i år. Men då är det alltså bara tuttarna vi väntar på nu..?

Veckans småsnack

I en ny bok, skriven av Tiger Woods före detta golfcoach Hank Haney avslöjar han detaljer om Tiger och svenska Elin Nordegrens förhållande - innan det totalkraschade. Bland annat ska Tiger förbjudit Elin att le när han vann stora tävlingar. I början av förhållandet ska Elin föreslagit att annordna en fest för att fira en stor vinst, precis som hon var van vid att göra för golfaren Jesper Parnevik - något som absolut inte gick för sig.

–  E, det är inte så vi gör. Jag är inte Jesper. Det är meningen att vi ska vinna, ska Tiger ha sagt till sin fru, enligt boken.

Justin Bieber har slagits blodig. I regi av tidningen Complex. 18-åringen ser ut att vara totalknockad där han ligger i boxningsringen. Spana in den video som tidningen släppt med behind the scenes-material från den unika plåtningen här. och så talar han om relationen med Selena Gomez och det faktum att det inte är någon vits med att försöka vara hemlig med sin kärlek.

– Det är omöjligt att gömma vår relation helt, det vore så orättvist mot oss. Det är typ...Du tar den bilen, jag tar den bilen, och sen möts vi på det där stället. Sen tar du den dörren, jag tar den andra dörren. Och så möts vi där. Och sen hoppar du in i den bilen, vi korsar det stället, gör en James Bond. Du går genom köket, och jag sneddar baksidan. Sen möts vi i omklädningsrummet och möts igen. Och vid det stadiet är det inte ens relation längre, menade stjärnskottet.

Veckans bonus

Supermodellen Adriana Lima är på smällen igen. Nyheter24 kollar in hennes heta modellkarriär. Spana in modellens hetaste stunder här.

/
/
USA
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

2 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

3 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.