3. Nicole "Snooki" Polizzi. Den 24-åriga "Jersey Shore"-stjärnan har inte gjort mycket mer än att delta i just "Jersey Shore" och har nu blivit gravid. Trots det är hon svår att undvika om man läser en tidning.
1 av 10
3. Nicole "Snooki" Polizzi. Den 24-åriga "Jersey Shore"-stjärnan har inte gjort mycket mer än att delta i just "Jersey Shore" och har nu blivit gravid. Trots det är hon svår att undvika om man läser en tidning. - Foto: Stella Pictures
4. Nadya "Octomum" Suleman som födde åttlingar och sedan vek ut sig för att kunna försörja sina totalt 14 barn.
2 av 10
4. Nadya "Octomum" Suleman som födde åttlingar och sedan vek ut sig för att kunna försörja sina totalt 14 barn. - Foto: Stella Pictures
2. Lindsay Lohan. Rättegång efter rättegång efter rättegång. Inte mycket uträttat, men ändå syns hon överallt. Hela tiden.
3 av 10
2. Lindsay Lohan. Rättegång efter rättegång efter rättegång. Inte mycket uträttat, men ändå syns hon överallt. Hela tiden. - Foto: Stella Pictures
7. Mike "The Situation" Sorrentino. Den andra "Jersey Shore"-stjärnan på den här listan. Förutom att ta sig in på denna eminenta lista har 29-åringen precis gjort klart med  MTV om att göra en spinoff-serie på "Jersey Shore".
4 av 10
7. Mike "The Situation" Sorrentino. Den andra "Jersey Shore"-stjärnan på den här listan. Förutom att ta sig in på denna eminenta lista har 29-åringen precis gjort klart med MTV om att göra en spinoff-serie på "Jersey Shore". - Foto: Stella Pictures
9. Levi Johnston. Den nu 21-åriga Johnston har förtjänat sin tid i rampljuset genom att göra Sarah Palins dotter, Bristol, gravid och för att förlova sig med henne två gånger. Den andra gången höll förlovningen i mindre än tre veckor.
5 av 10
9. Levi Johnston. Den nu 21-åriga Johnston har förtjänat sin tid i rampljuset genom att göra Sarah Palins dotter, Bristol, gravid och för att förlova sig med henne två gånger. Den andra gången höll förlovningen i mindre än tre veckor. - Foto: Stella Pictures
8. Kourtney Kardashian. 32-åringen som inte gjort sig känd för mycket annat än att medverka i olika realityserier kommer på andra plats i "Kardashian-ligan" på denna lista.
6 av 10
8. Kourtney Kardashian. 32-åringen som inte gjort sig känd för mycket annat än att medverka i olika realityserier kommer på andra plats i "Kardashian-ligan" på denna lista. - Foto: Stella Pictures
10. Khloé Kardashian. Den tredje och sista Kardashian-systern på den här listan är också den yngsta av dem. 27 år ung har hon hunnit medverka i tre dokusåpor med sin familj och gifta sig med basketstjärnan Lamar Odom. Inte illa.
7 av 10
10. Khloé Kardashian. Den tredje och sista Kardashian-systern på den här listan är också den yngsta av dem. 27 år ung har hon hunnit medverka i tre dokusåpor med sin familj och gifta sig med basketstjärnan Lamar Odom. Inte illa. - Foto: Stella Pictures
6. Kate Gosselin. Många barn verkar vara ett bra kriterium om man vill kvala in på den här listan. 37-åringen blev känd i realityshowen "Jon & Kate plus 8", där Kate tillsammans med sin make uppfostrade sina sexlingar och tvillingar.
8 av 10
6. Kate Gosselin. Många barn verkar vara ett bra kriterium om man vill kvala in på den här listan. 37-åringen blev känd i realityshowen "Jon & Kate plus 8", där Kate tillsammans med sin make uppfostrade sina sexlingar och tvillingar. - Foto: Stella Pictures
5. Paris Hilton. 31-åringen "slog igenom" när en viss film läckte ut på internet. På det följde dokusåpor och nya skandaler. Framgångsreceptet för att hamna högt upp på en sån här lista, helt enkelt.
9 av 10
5. Paris Hilton. 31-åringen "slog igenom" när en viss film läckte ut på internet. På det följde dokusåpor och nya skandaler. Framgångsreceptet för att hamna högt upp på en sån här lista, helt enkelt. - Foto: Stella Pictures
1. Kim Kardashian. Sexvideo, dokusåpa, kort äktenskap. En aldrig sinande källa för skvaller, vilket gör henne till den mest överexponerade kändisen.
10 av 10
1. Kim Kardashian. Sexvideo, dokusåpa, kort äktenskap. En aldrig sinande källa för skvaller, vilket gör henne till den mest överexponerade kändisen. - Foto: Stella Pictures

Kardashian - världens mest överexponerade kändis

Kim Kardashian är den kändis som får mest oförtjänt uppmärksamhet. Detta enligt magasinet Forbes, som listat de tio kändisar som får för mycket publicitet i förhållande till vad de uträttar.


Att Kim Kardashian, 31, får mycket medial uppmärksamhet råder det knappast något tvivel om. Men gör hon sig förtjänt av att synas i tidningar och på teve varje dag? Inte enligt Forbes, som rankar henne som nummer ett på deras lista över de mest överexponerade kändisarna.

Kim är heller inte ensam i sin familj om att bli kritiserad för viljan att synas överallt och ingenstans - systrarna Kourtney, 32, och Khloé, 27, återfinns på listans åttonde respektive tionde plats.

Tvåa på listan kommer Lindsay Lohan, 25, som de senaste åren framförallt synts i rätten istället för på vita duken. På plats nummer fem kommer Paris Hilton, 31.

För att få fram listan använde sig Forbes av E-Poll Research, som valde mellan 6600 kändisar. 65 procent av de tillfrågade tycker att Kim Kardashian får för mycket uppmärksamhet.

Gerry Philpott, chef på E-Poll, säger att för den som vill bli tagen på allvar är det inte bra med för mycket uppmärksamhet i media.

 - Vill du bli en seriös skådespelare vill du nog hålla dig undan, men om du ska bli en realitystjärna behöver du all uppmärksamhet du kan få.

Med på listan finns också kändisar som inte får så mycket publicitet idag, men under tiden de var som mest i ropet fick de så mycket uppmärksamhet att folk fortfarande tycker de är överskattade.

Se hela listan genom att klicka på pilarna i galleriet ovan!

 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!