Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nytt kändispar, plastikpanik och sexvideo på vift

- 08/04/2012, 09:00 -
Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén

Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén

Montage

Det är söndag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Veckans snackisar

Donald Trumps skönhetstävling Miss Universum mötte en storm av ilska och kritik efter att man sparkat den transsexuella kvinnan Jenna Talackova. Då ändrade sig arrangörerna. Men var det för att man insett sitt misstag - eller för att den tävlande är slående lik Trumps egna dotter Ivanka Trump? Spana in den slående likheten mellan de båda kvinnorna här.

Den vackra stjärnan Lara Flynn Boyle har i flera år varit beroende av plastikkirurgi. Men nu har 42-åringen lagt av med att fylla läppar, haka och gud vet vad. Men resultatet ser ut därefter. Eftersom hon slutat har hennes ansikte totalt rasat ihop och ser ut att smälta. I veckan basonerades för- och efterbilder ut på skådespelerskan. Ta det som ett levande exempel på varför du ska låta bli att lägga dig under kniven.

Det har länge spekulerats i om Kanye West och Kim Kardashian har en romans. Det reder Kanye ut i den nya singeln som släpptes i veckan.

– And I’ll admit, I fell in love with Kim, sjunger artisten i den nya låten "Theraflu" som hade världspremiär på onsdagen. Dagen efter gick de ut för första gången officiellt tillsammans. Hollywoods nästa par? Yes Box. Men kanske att Kanye ändrar sig när han ser den här videon på Kim.

Veckans småsnack

Någon som är sugen på att mysa framför en film nästa fredag? Du kanske inte ska välja teve-kocken Gordon Ramsays sexvideo som nu sägs vara på vift. Mitt råd är att inte ens googla efter den - risken är att den faktiskt dyker upp.

Efter premiären av succéfilmen "Hunger Games" har skådespelerskan Jennifer Lawrence, 21, fått kritik för sin vikt. Både journalister och fans har elakt vikthånat den unga tjejen. Det bottnar i att karaktären hon spelar ska vara "svältande" och därför skulle hon inte vara trovärdig i sin roll. Men ärligt talat - what the f*ck is their problem?! Hon är skitsnygg och har inte ett enda kilo för mycket. Punkt.

Tur att inte Justin Bieber tog på sig sina dyraste kläder inför förra söndagens gala. Mitt i allt blev han nämligen dränkt i lmegrönt slajm. Uääsch.

Bara två veckor efter att Hilary Duff klämt fram sin ögonsten visar hon nu upp honom stolt. Vad ska det bli av den här lilla krabaten då...?

Veckans fråga

Vad tycker du om Jessica Albas nya tatuering? Inte så diskret - men heller inte permanent. Spana in den här!

 

Veckans bonus

Klicka dig in här för att ta reda på vilka supermodeller som tillhör världen mest inflytelserika.