Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svensk stjärna åtalas för knarkbrott på Stureplan

- 13/04/2012, 16:18 -
Artisten menar att han sparat receptbelagda tabletter för att "det är trevligt".

Artisten menar att han sparat receptbelagda tabletter för att "det är trevligt".

Scanpix/AP Photo/Jeff Chiu, File/Montage

Den välkända artisten greps på Stureplanskrog efter razzia.

STOCKHOLM. Det är inte första gången den kända artisten hamnat i trubbel. Den här gången efter att en polisrazzia genomförts på en krog på Stureplan i Stockholm, uppger Aftonbladet.se.

Enligt det åtal som nu väckts misstänks stjärnan för att ha brukat cannabis eller hasch, något som ska ha funnits i artistens receptbelagda medicin. Men stjärnan nekar till brott.

Det var en fredagskväll i slutet på september i fjol som polisen förde artisten till polisstation efter att man sett tecken på narkotikapåverkan. Enligt den anmälan som Aftonbladet tagit del av ska artisten bland annat haft spretiga fingrar, spasmer i käken, stora pupiller och kraftiga humörsvägningar.

Narkotikaklassade tabletter

Väl där ska man ha funnit 19 stycken narkotikaklassade tabletter i stjärnan medhavda necessär. Ett urinprov visade senare spår av tetrahydrocannabinol som ingår i hasch och cannabis.

Men i ett första polisförhör ska artisten ha nekat till brott.

– Det var tre månader sedan jag använde narkotika, ska artisten ha sagt - men vägrat nämna vilket typ av narkotika det gällde. Tabletterna i neccessären ska ha skrivits ut av en läkare mellan 2007 och 2008. Stärnan ska ha sparat dom med förklaringen att "det är trevligt".

Nyheter24 har sökt stjärnan utan resultat.