Söndag 19 Sep
Stockholm

Justin Bieber: "Jag är fri!"

Justin Bieber är nyexad och fri, men vilka stjärnor gick aldrig klart skolan? Klicka dig vidare i bildspelet.
1 av 4
Justin Bieber är nyexad och fri, men vilka stjärnor gick aldrig klart skolan? Klicka dig vidare i bildspelet. Foto: Stella Pictures
Jessica Simpson lämnade skolan utan fullständiga betyg.
2 av 4
Jessica Simpson lämnade skolan utan fullständiga betyg. Foto: Getty Images
Även Britney Spears lämnade skolbänken för att bli stjärna som 15-åring.
3 av 4
Även Britney Spears lämnade skolbänken för att bli stjärna som 15-åring. Foto: Getty Images
Sångfågeln Beyoncé Knowles har haft mer nytta av sin pipa än av sina mattekunskaper i yrkeslivet.
4 av 4
Sångfågeln Beyoncé Knowles har haft mer nytta av sin pipa än av sina mattekunskaper i yrkeslivet. Foto: Getty Images

Scenen är inte den enda platsen där Justin Bieber är framgångsrik. Nu har tonårsstjärnan även tagit sin high school-examen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Justin Bieber är inte längre någon Baby. Tvärtemot sin debutsingel är kanadensaren numera 18 år, världsstjärna och – skolfrånvaron till trots – nyutexaminerad från High school.

– Jag klarade examinationen, jag är fri! Det var tufft att gå i skolan och samtidigt jobba varje dag, säger popstjärnan till The Daily Telegraph.

"Gjorde det för mammas skull"

Att den "Boyfriend"-aktuella sångaren lyckats läsa ikapp skolan samtidigt som han turnerat runt om i världen är inte en självklarhet bland Hollywoodeliten. Stjärnor som Beyoncé Knowles, Jessica Simpson och Britney Spears är bara några av alla namn som hoppat av skolan i samband med att de slagit igenom i ung ålder. Anledningen till att Justin fortsatte gnugga geniknölarna även efter att han blivit hela världens tjejfavorit är artistens mammas förtjänst.

– Jag gjorde det för hennes skull. Den här livsstilen har gett mig ett annat perspektiv på livet och jag har haft möjlighet att resa runt i hela världen. I skolan måste man mest sitta och läsa och skriva. Jag tycker bättre om att vara ute i världen, säger sångaren, som vi alltså inte kan räkna med att se på college inom en snar framtid.

Kommentera
Kopiera länk
Dela