Kollaps, modemissar och dyrt blod från stjärnorna

- 13/05/2012, 08:30 -
Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén.

Håll dig uppdaterad med Hollywoodresumén.

Montage

Det är söndag och Nyheter24:s Emma Malmlöf listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Veckans snackisar

I tisdags lämnades en stämningsansökan in mot superstjärnan John Travolta som anklagas för att ha ofredat två manliga massörer sexuellt vid två skilda tillfällen. Det hela är en enda stor soppa och stjärnan nekar till anklagelserna. Men senare under veckan trädde fler män fram och vittnade om samma sak. Bland annat ska det gått till på det här sättet:

"I slutet av massagen vände sig Travolta plötsligt om, särade på benen och visade sin erektion. Därefter ska han ha försökt tvinga massören att lägga sin hand på sin pung och sedan börjat gnida och smeka massörens lår och skinkor. Travolta sa att han ville få sin mage masserad, men vägrade täcka över sin penis som var i vägen.  När det var ungefär 15 minuter kvar av behandlingen började Travolta onanera och då sa massören att han var tvungen att gå."

Gillar du Chris Martin i Coldplay? Nu kan du köpa hans blod. För 17 000 kronor. Det är en transparant vinylskiva som fyllts av blod. The Flaming Lips har samlat ihop artister som Ke$ha, Chris Martin och Nick Cave till skivan Heady Fwends. En skvätt blod från varje artist blod ingår. Men är du en potentiell köpare får du skynda dig, den finns bara i tio upplagor.

"Avengers", med bland annat Robert Downey Jr, Scarlett Johansson och Samuel L. Jackson i huvudrollerna, är en film som gått oerhört bra på biosalongerna. Filmen drog under premiärhelgen in över 200 miljoner dollar, motsvarade närmare 1,4 miljarder svenska kronor. Sci-Fi-rullen slår därmed rekord i USA med sina lysande öppningssiffror. Den går just nu även på svenska biografer.

Veckans småsnack

Nu är det dags för Britney Spears att göra respekterad comeback. I veckan blev det helt klart att hon landat ett superkontrakt som jury den amerikanska talangshowen "X Factor". 112 jävla miljoner ska hon få för det dessutom.

Rihanna är ännu en gång ute och simmar på djupt vatten. I veckan hamnde hon på sjukhus efter, vad jag antar var lite för många, hårda nätter på krogen.

– Rihanna älskar att festa men den här senaste månaden har det gått överstyr, uppger en källa.

Veckans mode

Spana in de sämst klädda kändisarna på årets stora modefest här. Eller tyck till om Beyoncés avslöjande blåsa här.

Veckans bonus

Spana in listan över världens absolut sexigaste män här.