Jennifer har ett imponerande minspel för att ha passerat 30 och vara bosatt i Hollywood. Brist på botox är antgaligen förklaringen.
1 av 3
Jennifer har ett imponerande minspel för att ha passerat 30 och vara bosatt i Hollywood. Brist på botox är antgaligen förklaringen. - Foto: Stella Pictures
Vad kärleken Justin Theroux tycker om Anistons tidskrävande badrumsbesök förtäljer inte historien.
2 av 3
Vad kärleken Justin Theroux tycker om Anistons tidskrävande badrumsbesök förtäljer inte historien. - Foto: Stella Pictures
Tidskrävande skönhetsrutiner håller Jennifer ung estetiskt sett.
3 av 3
Tidskrävande skönhetsrutiner håller Jennifer ung estetiskt sett. - Foto: Stella Pictures

Knepen som håller Jennifer Aniston ung

Hollywoodstjärnan vägrar botox - använder vaselin, isbitar och ansiktsmassage.


Aktuell mot Åkerman

Jennifer Anistons senaste storfilm är "Wanderlust" där hon bland andra spelar mot svenska Malin Åkerman och kärleken Justin Theroux. Filmen släpps på DVD den 25 juli.

Att somna med festsminket på är ingenting för ungdomsbesatta Jennifer Aniston, 43. Hollywoodaktrisen följer i stället slaviskt en skönhetsrutin varje morgon och kväll för att eliminera alla former av ålderstecken - utan att behöva använda botox.

– Jen gillar inte tanken på operationer eftersom hon inte vill se sträckt ut, så hon har en 30 minuters rutin varje kväll. Jen är väldigt disciplinerad när det gäller att hålla sig ung, säger en källa till tidningen Now.

Vaselin under ögonen

Det är inte bara John Blund som får hålla till godo när Jennifer söker kontakt med sin ungdom. Även snooze-knappen kan se sig åsidosatt med tanke på att 43-åringen inleder varje morgon med en komplicerad process som startar med en ångrengöring av porerna under 10 minuter.

– Därefter ägnar hon 10 minuter åt att massera ansiktet för att stimulera hudcellerna och stärka ansiktsmusklerna, säger källan.

Efteråt masserar Jennifer ansiktet i 10 minuter för att stimulera hudcellerna och stärka ansiktsmusklerna inför nästa steg - rengöringskräm med efterföljande ansiktskräm. Som avslutning stryker den forna "Vänner"-skådisen ett tunt lager vaselin under varje öga.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!