Tips - Nyheter, artiklar, reportage och video

19 Nov, 14:06
Har du svarta fläckar i fogarna i badrummet? Det finns ett enkelt sätt för att du ska bli av med svartmöglet i badrummet.
19 Nov, 10:29
Städexperten Marléne Eriksson berättar hur ofta du bör städa toaletten. Och vad du behöver för att städa toaletten. Läs mer här!
8 Nov, 11:52
Har du råkat glömma tvätten i tvättmaskinen? Så åtgärdar du den sura lukten i plaggen och maskinen – i tre enkla steg. Läs mer här!
3 Nov, 11:17
Så gör du det varmare hemma. Använd en nyckel och en kopp för att lufta ur elementet så det blir varmare i bostaden. Läs hur du gör här!
11 Okt, 14:52
Marléne Eriksson anser att det finns flera saker vi ofta missar när vi städar hemma. Och en av de missarna kan rent ut sagt vara farligt.
9 Okt, 15:52
Att hitta tillräckligt med plats i diskmaskinen kan ibland vara klurigt. Det finns ett tips som ger dig mer utrymme i diskmaskinen.
9 Okt, 14:06
Har du råkat krympa favoritplagget i tvättmaskinen? Det finns olika sätt att gå tillväga, ett av dem kräver endast några få ingredienser.
4 Okt, 11:15
Det behöver inte vara svårt att tvätta din dunjacka utan att den förstörs. Här är en guide att följa för att hålla din dunjacka ren länge.
3 Okt, 14:26
Att bli av med sötsuget behöver inte vara svårt. Här är sex enkla och effektiva knep att ta till för att minska ditt sötsug på nolltid.
2 Okt, 16:50
Kaffefläckar på mattan eller på kläderna är aldrig kul. Som tur är finns det några enkla knep att ta till för att bli av med dem direkt.
26 Sep, 08:43
Att ha halsbränna är aldrig kul. Här är en kort guide på hur du med hjälp av bikarbonat kan bli av med halsbrännan både snabbt och enkelt.
25 Sep, 12:10
Att anordna en svensexa kan vara ett roligt men ibland stressigt uppdrag. Här är tio svensexa-tips att ta i hänsyn när du ska göra det.
18 Sep, 11:45
Feng shui står för flöde, energi och rörelse – precis det man vill ha i sitt kök. Följ dessa tips för att inreda ditt kök enligt feng shui.
16 Sep, 14:41
Vad gäller när man skriver sitt testamente? Här kommer 4 misstag du inte får göra när du bestämmer vem ska få ärva vad.
12 Sep, 15:22
Att ha fotsvamp är väldigt otrevligt och irriterande. Här är fem enkla husmorsknep att ta till för att snabbt bli av med fotsvampen.
11 Sep, 14:49
Att bo i en liten lägenhet behöver inte vara trångt. Här är nio inredningsknep att ta till för att maxa utrymmet i din lilla lägenhet.
7 Sep, 15:25
Bananer som mognar för snabbt tycker ingen om. Här är sex superenkla knep att ta till för att hålla bananerna goda och mogna mycket längre.
4 Sep, 15:29
Att alltid ha koll på sina pengar är ovärderligt, oavsett ålder. Här är fem enkla tips för att lära ditt barn att tänka ekonomiskt.
31 Aug, 14:11
Luktar ditt badrum illa ofta? Här är ett superenkelt och snabbt knep att ta till för att få toaletten att dofta ljuvligt hela tiden.
30 Aug, 11:14
Snabbnudlar är goda och enkla att laga, men inte särskilt nyttiga. Här är sex nyttiga alternativ du kan laga med bara en vattenkokare.
1 2 3 4 ... 25