Stockholm

De dejtar världens hetaste trio

Kinda Hamid, Isabel Adrian och Golnar-Gloria Haghpasand är kvinnorna bakom Swedish House Mafia.
1 av 8
Kinda Hamid, Isabel Adrian och Golnar-Gloria Haghpasand är kvinnorna bakom Swedish House Mafia. Foto: Jessica Gow/Scanpix/Stella Pictures/Faksimil Facebook
Kinda Hamid är tillsammans med Sebastian Ingrosso och har bland annat skrivit låtar till...
2 av 8
Kinda Hamid är tillsammans med Sebastian Ingrosso och har bland annat skrivit låtar till... Foto: Scanpix/Jessica Gow
Isabel Adrian är ett välkänt ansikte. Inte minst för att hon varit en av profilerna i TV3:s succé "Hollywoodfruar". Hon är tillsammans med Steve Angello och har två döttrar med DJ:n.
3 av 8
Isabel Adrian är ett välkänt ansikte. Inte minst för att hon varit en av profilerna i TV3:s succé "Hollywoodfruar". Hon är tillsammans med Steve Angello och har två döttrar med DJ:n.
Men redan 2004 deltog hon i "Expedition Robinson" och blev kär i den här killen vid namn Jerry Forsberg.
4 av 8
Men redan 2004 deltog hon i "Expedition Robinson" och blev kär i den här killen vid namn Jerry Forsberg.
Världsstjärnan Jennifer Lopez
5 av 8
Världsstjärnan Jennifer Lopez.
Trion är upptagen. Både på det privata planet och när det gäller jobb.
6 av 8
Trion är upptagen. Både på det privata planet och när det gäller jobb.
Doldisen Gloria och Axwell myser i Dubai.
7 av 8
Doldisen Gloria och Axwell myser i Dubai.
Isabel Adrian innan sina ingrepp, som hon talat öppet om.
8 av 8
Isabel Adrian innan sina ingrepp, som hon talat öppet om. Foto: Scanpix/Bertil Ericson

Nyheter24:s Emma Malmlöf har kartlagt kvinnorna som lagt vantarna på Swedish House Mafia-killarna.


Läs mer
Ingrosso och Axwells hemliga liv

Läs mer om miljonlöner, knarkbråket med Kleerup och vilka världsstjärnor som DJ-killarna har omkring sig i Nyheter24:s dokument.

Glöm Zlatan och Helena Seger. Glöm Posh Spice och David Beckham. De nya wagsen sitter inte längre hemma och väntar på en bänkad fotbollstjärna eller tvingas titta på tråkiga matcher.

De nya stjärnkvinnorna är tillsammans med super-dj:s – och hetast på househimlen just nu är Swedish House Mafia. I tre dagar kommer nu trion spela på Friends Arena. Och platserna är eftertraktade. På mindre än en timme sålde biljetterna slut till kvällens konsert.

Bakom varje framgångsrik dj står en flickvän i skymundan – men inte längre. Nyheter24 har tagit reda på allt om kvinnorna som är dj-trion Swedish House Mafias stora kärlekar.

Sebastian Ingrosso 

Sebastianär sedan 2011 gift med Kinda Hamid, 30, och tillsammans har paret dottern Melina Ingrosso.

Kinda hade år 2000, under artistnamnet "Kinnda", en hit med låten "Freak You Out". Ett verk som Kinda tillsammans med Lady Gagas producent RedOne och Max Martin ligger bakom och som gjorde stor succé i Sverige. Hon har sedan dess även skrivit musik till bland annat Darin och världsartister som Jennifer Lopez, Rihanna och Nicole Scherzinger.

Bland annat är Backstreet Boys hit "Straight through my heart" och J Lo:s monsterhit "On the floor" signerad bland annat Kee, som hon även kallas.

I slutet av 90-talet startade hon sitt egna företag "Kinnda Hamid Productions" men bolaget är sedan 2005 passivt.

– Jag träffade RedOne när jag var 14-15 år. Han var en av de första producenterna jag fick jobba med. Han är en god vän framför allt och min mentor. För cirka två år sedan bestämde han sig för att sätta upp ett team med låtskrivare och producenter. Då flyttade jag till Los Angeles och sedan dess har vi jobbat stenhårt, har Kinda berättat för UNT.

Den 1 juli 2011 skrev sig Kinda på en adress i Schweiz och är inte längre folkbokförd i Sverige.

Steve Angello

Steve är tillsammans med Isabel Adrian, 35. Paret bor i Los Angeles, Hollywood Hills och har tillsammans döttrarna Monday-Lily, född 2010, och Winter Rose som är född 2012. Isabel är modell och driver bloggen "love by Isabel Adrian" i vilken hon skriver om mode, lyxshopping och det glamouörsa livet i lyckans land. Hon har även sitt egna klädmärke och har gästdesignat för bland annat ett märke som säljer mammakläder.

Hon är mest känd för sin medverkan i TV3:s “Svenska Hollywoodfruar” men syntes redan 2004 i äventyrsprogrammet "Expedition Robinson". Hon inledde då efter bara några dagar en romans med säsongens vinnare Jerry Forsberg. Och det hettade till, inte minst vid återföreningen när Jerry fick träffa Isabel i paradiset efter att han åkt ut. Isabel hade åkt ut redan en månad tidigare.

– Jag duschade och borstade tänderna, sedan hade vi sex i vår bungalow. Det var utan tvekan det bästa sexet jag haft i hela mitt liv, berättade Jerry 2004 för Nöjesbladet.

Romansen höll i fem månader. Isabel dumpades sedan efter att det kommit fram att hon varit otrogen mot Jerry med Micke Karlsson från teveprogrammet "Farmen".

– Jag har haft en flirt med Micke men vi är inte tillsammans. Alla gör misstag och man måste stå för vad man gjort, sa Isabel till Nöjesbladet då. Och ångrade sig gjorde hon, något som gjorde att Jerry några veckor senare tog tillbaka henne.

– Det handlade bara om en kyss och hon var väldigt ångerfull. Jag tycker om henne för mycket för att bara släppa allt, sa han då till Expressen.

Isabel Adrian har öppet berättat om sina skönhetsingrepp. Bland annat har hon förstorat sina bröst från en A-kupa till en C-kupa och fyllt sina läppar.

Den 13 juli 2011 slutade Isabel att vara folkbokförd i Sverige och skrev sig på en adress i Schweiz.

Axel "Axwell" Hedfors

Axwell är förlovad med Golnar-Gloria Haghpasand, 30, och tillsammans har de sonen León. De är båda skriva på en adress i Stockholmsförorten Enskede. Hon kom till Sverige 1994 och är nu Styrelseledamot i aktiebolaget "Salong Ytligt", en frisörsalong i Stockholm som bildades 2007.

Det var i början på 2012 som dj:n efter en lång flygresa till Los Angeles friade till sin kärlek klockan fem på morgonen.

– Vi hade kommit från LA och kunde inte sova så jag tänkte att nu blir det perfekt, sa Axwell i "Adam Live".

Gloria känner sedan flera år tillbaka Steve Angellos fru Isabel Adrian. Redan 2007 bloggade Adrian om hur mycket hon tyckte om sin vän.

– En mer ödmjuk tjej är svår att träffa, skrev hon då.

Här twittrar Gloria om livet med sin make och son.

Så mycket tjänar flickvännerna

Läs mer om samtliga maffiafruarnas inkomst här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.