Han tränar den svenska kändiseliten

Han ligger bakom Mikael Persbrandts superkropp och Patrik Ekwalls flås. Nyheter24 har pratat med mannen bakom de svenska stjärnornas fysik.


Mer om Nordtrand

I slutet av 2009 blev Nordstrand världsmästare i Thaiboxing. Han är nu även ansvarig för träningskedjan Worldclass. Tipset lyder hård träning och bra kost.

– Tänk efter en extra gång innan du beställer en måltid, men ät. Att dela måltider är ett bra sätt att umgås, säger han till Nyheter24.

Mikael Persbrant, 49, har hyllats för sin superkropp inför storfilmerna "Hamilton". Men kanske är det kampsportaren Rickard Nordstrand, 36, som borde ta åt sig av äran. Det är nämligen han som pushar stjärnan till max.

– Persbrant tränar korta, hårda, intensiva pass. Han är även den som håller sin vikt och upprätthåller träningen bäst på egen hand, säger Rickard Nordstrand till Nyheter24

Utöver den svenska hunken tränar Nordstrand kändisar som Patrik Ekwall, Hoffmaestro-gänget, Markoolio, radioprofilen Martin Björk och Agneta Sjödin

Vissa tycks träna lite hårdare än andra med proffset.

– Markoolios närvaro är inte lika bra som Persbrant, skrattar Nordstrand. 

Bläddra i bildspelet för att se fler bilder från Nordstrands träningar med kändisarna. 

Se hans skills här:


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.