Filmernas skapare varnade för att lägga ut filmen på illegala sajter.
1 av 4
Filmernas skapare varnade för att lägga ut filmen på illegala sajter. - Foto: ROGER VIKSTRÖM / SCANPIX
Piracy är det som hatas mest i filmvärlden säger Anders Nilsson.
2 av 4
Piracy är det som hatas mest i filmvärlden säger Anders Nilsson.
Nu har varningarna gett resultat.
3 av 4
Nu har varningarna gett resultat.
Anders Nilsson tycker att politikerna gör för lite i frågor om piracy.
4 av 4
Anders Nilsson tycker att politikerna gör för lite i frågor om piracy.

Falk filmernas skapare varnade fulstreamarna – har gett resultat

"Piracy är det vi absolut hatar mest av allt i filmvärlden".


Efter att Johan Falk-filmernas skapare Anders Nilsson gått ut på deras officiella facebooksida och varnat illegala sajter för att visa filmerna för tidigt har det nu gett resultat.

"Vi har napp! Vi har till slut spårat hur filmerna kommer ut på fulsajterna, och till glädje för alla fans som valt att se filmerna på de legala sätten så kommer nu de inblandade att lagföras på alla de civilrättsliga sätt som lagen tillåter" skriver Nilsson på facebooksidan.

– Det känns extremt bra! Det är ju ringar på vattnet och en kedjereaktion i två faser. Först att med olika sätt hitta de inblandade, som med sina ageranden sabbar för all film som görs, speciellt film som lever på helt kommersiella budgetar, som Falkfilmerna gör, vi har inga bidrag från staten och liknande, säger Anders Nilsson till Nyheter24.

– Andra steget är ju att när nu de första är identifierade, så identifieras ju övriga mycket lättare. Hur, tänker jag ju inte berätta. Men så självklart är piracy det vi absolut hatar mest av allt i filmvärlden, eftersom det är som att spotta oss i ansiktet. Och den som gör det kan ju inte bli förvånad av vår reaktion, fortsätter Nilsson.

Anders Nilsson berättar också att han tycker att politikerna gör alldeles för lite i frågor om piracy.

– Politikernas enorma flathet är helt enkelt för jävlig. Men det är som sagt de ansvariga för piracyn vi vill stoppa. Om politikerna inte gör något så måste vi göra det, för annars går inte verksamheten ihop. Och om politikerna inte gör något mycket snart, så kommer politikerna vara bad guys så det stänker om det i kommande serie vi gör. Det där sista var ett skämt. Kanske, säger Anders Nilsson.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!