Måns och flickvännen var på efterfesten till Eurovision i lördags.
1 av 3
Måns och flickvännen var på efterfesten till Eurovision i lördags. - Foto: Stella Pictures / Robert Eklund
Gammal kärlek rostar aldrig...
2 av 3
Gammal kärlek rostar aldrig... - Foto: Stella Pictures / Sigge Klemetz
Måns är nämligen nu tillsammans med sin ex-flickvän Azra, avslöjar Häntbloggen. Här ser vi på paret på Elle-galan år 2014.
3 av 3
Måns är nämligen nu tillsammans med sin ex-flickvän Azra, avslöjar Häntbloggen. Här ser vi på paret på Elle-galan år 2014. - Foto: Stella Pictures / Robert Eklund

Hon är Måns Zelmerlöws nya kärlek

Publicerades: 19 Maj 2016, 11:16

Måns och den nya flickvännen myste tillsammans i VIP-avdelningen efter Eurovision-festen.


Förhållandet mellan Måns Zelmerlöw och Azra Osmancevic tog slut under 2014. Men gammal kärlek rostar aldrig – nu är nämligen Måns och Azra ett par igen.

Under efterfesten till Eurovision, som ägde rum på Euroclub på Skeppsbron i Stockholm, så syntes Måns och Azra tillsammans i VIP-avdelningen, avslöjar Häntbloggen.

– De höll sig på sin kant på uteplatsen och verkade vilja vara för sig själva, säger en källa till Häntbloggen.

Enligt en källa till Häntbloggen så umgicks Måns och Azra intensivt under veckan, och Azra la även upp en Instagrambild från en hotellsäng på hotellet Quality Hotel Globe vid Globen, där även Måns bodde.

– De träffas och gör ett nytt försök, säger en källa till Häntbloggen.

Grattis till kärleken!

/
Relaterat
Senaste nytt

Legendariska Iron Maiden intog Sweden Rock

igår 22:24

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

igår 15:52
Att Carolina Gynning har en rad gaddar är någonting de flesta vet om. Men tatueringen hon har på ryggen är det inte många som sett.

Juilliard sparkar tidigare chef

igår 15:20
Juilliard School i New York, en av världens mest kända musikhögskolor, har sparkat en tidigare chef efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mannen hade under 25 år en ledade position på skolan.

Därför känner du igen lyxvillan i Netflix-serien "Barracuda Queens"

igår 14:19
Barracuda Queens, som baseras på verkliga händelser, gör succé på Netflix. Tycker du kanske att karaktären Amina Khalils hus ser bekant ut? Det finns en förklaring till det.

Norska Melodifestivalen bjuder in släppta låtar

igår 13:58
Inför Melodifestivalen 2024 inför Norge en stor regeländring: Alla norska låtar utgivna efter 1 september i höst får tävla. Det betyder att även musik som redan har nått publiken kan vara med.

Domstol: Krim-guld ska skickas till Kiev

igår 13:30
Högsta domstolen i Nederländerna har beslutat att en ovärderlig guldskatt från Krimhalvön ska lämnas till Ukraina. Precis innan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 lånades guldskatten, "Det skytiska guldet", ut till Allard Pierson Museum i Amsterdam. Såväl Ukraina som fyra olika museer på det ockuperade Krim har sedan gjort anspråk på skatten under en diskussion som pågått under tio år. Men skatten ska till Kiev och till den ukrainska staten – inte till Krim, enligt beslut i Högsta domstolen i Nederländerna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.