Onsdag 28 Jul
Stockholm

Därför raderades Kissies selfie av Instagram

Kissies selfie raderades av Instagram.
Kissies selfie raderades av Instagram. Foto: https://www.instagram.com/kissies/, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Storbloggaren Alexandra "Kissie" Nilssons selfie har raderats. Nu har hon mejlat Instagram för att få ett svar.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var förra veckan som bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson, 25, la upp en bild på sin Instagram där hon poserade topless – men istället för att visa sina egna bröst så hade hon monterat in en bild på ett par manliga bröst över sin bild.

"Dom får man ju visa, medan kvinnliga bröstvårtan måste täckas då den kan skapa starka känslor hos det motsatta könet", skrev Kissie om bilden i sin blogg.

Kissies selfie var en pik riktad mot Instagram och deras strikta policy som inte tillåter att kvinnor visar sina bröstvårtor.

"Vi måste ju tänka på dom stackarna, så dom inte går runt och är kåta hela tiden. Stackarns, stackarns män.. Kan ju inte vara lätt att vara en man trots allt!", skrev hon.

Så här såg bilden på Kissies Instagram ut.

Men nu har Instagram raderat hennes bild, och hänvisar till att bilden bryter mot deras communityregler.

"Raderar dom bilder på män som står toppless också eller? Nej det gör dom inte! Eller handlar det om att dom blev provocerade utav min bild? Tycker ni det är OK av instagram att radera min bild? Jag tycker inte det är det och det var exakt det här det handlade om!", skriver hon i sin blogg.

Hon avslutar även inlägget med att skriva att hon nu har mejlat Instagram för att få en förklaring.

Paow är en annan stor bloggare som vill "free the nipple". Läs mer om det här.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela