Nu berättar Sanna Dahlström om det drömmiga frieriet.
Nu berättar Sanna Dahlström om det drömmiga frieriet. - Foto: Sanna Dahlström Instagram, bilden är ett montage.

Sanna avslöjar Guidettis frieri – och det är sjukt fint

Sanna Dahlström är förlovad med fotbollsstjärnan John Guidetti – och nu berättar hon om det fantastiska sagofrieriet.


Sanna Dahlström, 24, är förlovad med fotbollsstjärnan John Guidetti, 25, och paret ska snart bli föräldrar för andra gången.

I sin podcast "Livet på läktaren" som Sanna har tillsammans med Maja Nilsson, 23, så berättar nu Sanna om hur det gick till när John friade. 


Det är i podden "Livet på läktaren", som Sanna har tillsammans med sin blivande man Victor Nilsson Lindelöf som spelar i Manchester United. På bilden ser vi Sanna och Maja tillsammans. Bildkälla: Sanna Dahlström Instagram.

Sanna blev först snuvad på frieriet – hon var övertygad om att John skulle "pop the question" när paret var i Barcelona på alla hjärtans dag. Men så blev det inte – till Sannas stora besvikelse. 

Men under en semester i Dubai så blev det andra bullar.  

– Vi skulle på middag. Han sa att det var en överraskning. Jag trodde att vi skulle till en restaurang som vi var på dagen innan, som jag tyckte var skitäcklig, berättar Maja. 

Men det blev inte den "skitäckliga" restaurangen. Istället hade John bokat ett privatrum i restaurangen på lyxhotellet Burj Khalifa.


Sanna Dahlström. Bildkälla: Sanna Dahlström Instagram.

– Vi kommer till restaurangen, som är i ett akvarium, och går in i ett privatrum med ett långbord som är 25 meter långt med bara rosor överallt. Nu händer det kände jag. Händer det inte så är det jävligt konstigt, då får jag ta ett snack, berättar Sanna i podden. 

På restaurangen, inne i akvariet, så säger John till sin Sanna att hon ska "titta på den fisken". 

– Då är det en dykare som kommer ned med en lapp där det står ”Sanna, jag skulle vilja fråga dig en fråga" berättar Sanna.

En tårögd Guidetti frågade sedan om Sanna ville gifta sig med honom – men Sannas svar uteblev. Så Guidetti fick fråga ännu en gång om hon svarar ja. 

– Jag sa ”dra på mig ringen då, tur att den passar”, avslutar Sanna i podden.


Burj Khalifa i Dubai. Bildkälla: Jessica Gow/TT BILD

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Romantiskt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.