Onsdag 30 Nov
Stockholm

Sanna avslöjar Guidettis frieri – och det är sjukt fint

Nu berättar Sanna Dahlström om det drömmiga frieriet.
Nu berättar Sanna Dahlström om det drömmiga frieriet. Foto: Sanna Dahlström Instagram, bilden är ett montage.

Sanna Dahlström är förlovad med fotbollsstjärnan John Guidetti – och nu berättar hon om det fantastiska sagofrieriet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sanna Dahlström, 24, är förlovad med fotbollsstjärnan John Guidetti, 25, och paret ska snart bli föräldrar för andra gången.

I sin podcast "Livet på läktaren" som Sanna har tillsammans med Maja Nilsson, 23, så berättar nu Sanna om hur det gick till när John friade. 


Det är i podden "Livet på läktaren", som Sanna har tillsammans med sin blivande man Victor Nilsson Lindelöf som spelar i Manchester United. På bilden ser vi Sanna och Maja tillsammans. Bildkälla: Sanna Dahlström Instagram.

Sanna blev först snuvad på frieriet – hon var övertygad om att John skulle "pop the question" när paret var i Barcelona på alla hjärtans dag. Men så blev det inte – till Sannas stora besvikelse. 

Men under en semester i Dubai så blev det andra bullar.  

– Vi skulle på middag. Han sa att det var en överraskning. Jag trodde att vi skulle till en restaurang som vi var på dagen innan, som jag tyckte var skitäcklig, berättar Maja. 

Men det blev inte den "skitäckliga" restaurangen. Istället hade John bokat ett privatrum i restaurangen på lyxhotellet Burj Khalifa.


Sanna Dahlström. Bildkälla: Sanna Dahlström Instagram.

– Vi kommer till restaurangen, som är i ett akvarium, och går in i ett privatrum med ett långbord som är 25 meter långt med bara rosor överallt. Nu händer det kände jag. Händer det inte så är det jävligt konstigt, då får jag ta ett snack, berättar Sanna i podden. 

På restaurangen, inne i akvariet, så säger John till sin Sanna att hon ska "titta på den fisken". 

– Då är det en dykare som kommer ned med en lapp där det står ”Sanna, jag skulle vilja fråga dig en fråga" berättar Sanna.

En tårögd Guidetti frågade sedan om Sanna ville gifta sig med honom – men Sannas svar uteblev. Så Guidetti fick fråga ännu en gång om hon svarar ja. 

– Jag sa ”dra på mig ringen då, tur att den passar”, avslutar Sanna i podden.


Burj Khalifa i Dubai. Bildkälla: Jessica Gow/TT BILD

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Romantiskt?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.