Måndag 20 Sep
Stockholm

Bianca Ingrosso efter ärliga podcasten: "Sån jävla ångest"

Bianca Ingrosso, 26, är inte helt nöjd med sin medverkan i podcasten "Två Meter Dumheter".
Bianca Ingrosso, 26, är inte helt nöjd med sin medverkan i podcasten "Två Meter Dumheter". Foto: Stella Pictures och Skärmavbild/Youtube

För en vecka sedan medverkade Bianca Ingrosso, 26, i podcasten "Två Meter Dumheter" och berättade öppenhjärtigt om sitt kärleksliv, mamma Pernillas sexeskapader och mycket annat. Men i efterhand är Bianca inte helt nöjd.
– Döm inte mig, snälla. Jag låter så jävla vidrig, säger hon i sin senaste vlogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var för drygt en vecka sedan som influencern Bianca Ingrosso, 26, gästade Rosanna Charles och Emilio Arayas podcast "Två Meter Dumheter".

Där delade Bianca med sig vitt och brett om sitt kärleksliv och berättade bland annat om de två Paradise Hotel-profiler som hon rullat runt i sänghalmen med, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om

Hon avslöjade också att mamma Pernilla Wahlgren, 53, dragit på sig en sexskada efter en het helg med pojkvännen Christian Bauer, 55. Läs mer om det här.

Bianca Ingrosso: "Sån jävla ångest"

Men såhär i efterhand, när hon själv lyssnat på podcasten, är Bianca inte riktigt nöjd med sin medverkan – varken vad gäller hur hon pratade eller vad hon sa.

– Jag tycker att jag har en ton som låter lite "översittig". När jag kopplar till hur jag pratade då, det var absolut inte så jag tänkte eller menade, säger Bianca i sin senaste vlogg och fortsätter:

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures

– Men jag tycker att jag har en viss ton som låter lite såhär "jag vet mest", vilket jag får sån jävla ångest över nu.

26-åringen säger också att hon, den senaste tiden, varit lite för mycket av den "bjussiga Bianca" som säger saker utan att tänka efter.

"Låter så jävla vidrig"

Under podcasten dracks det alkohol och enligt Bianca själv gick hennes mun "i ett" eftersom hon är lättpåverkad. Hon ber därför sina följare att ha överseende med hennes medverkan.

– Om ni lyssnar på den podden med mig, döm inte mig, snälla. Jag tycker att jag låter så jävla vidrig i den här podden. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela