Torsdag 21 Okt
Stockholm

Pernilla fick argt följarbrev efter sexskadan med Christian: "Jävla puckon"

"Theo, vad får han för uttryck? Så jävla pinsamt för honom​"
"Theo, vad får han för uttryck? Så jävla pinsamt för honom​". Foto: Stella Pictures

När det uppdagades att Pernilla Wahlgren fått en sexskada under semestern med Christian Bauer såg en följare rött och skickade henne ett handskrivet, riktigt argt brev. Så här stod det.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att realitydrottningen och artisten Pernilla Wahlgren träffat kärleken, det är det nog få som har missat. 

Sedan hon och pojkvännen Christian Bauer började dejta har paret varit i princip oskiljaktiga. Under sommaren semestrade de tillsammans i både Sverige och Spanien – både på tu man hand och tillsammans med Pernillas barn.

När Bianca Ingrosso gästade podcasten "Två meter dumheter" avslöjade hon att mamma Pernilla dök upp på semestern med spår som antydde att det gått vilt till för henne och Christian under sommaren.

– Hon flög ju bort till oss i Marbella och dök upp med och köttsår på sina knän eter att ha spenderat en helg med sin nya kille. Jag ba "men gud mamma har du ramlat", hon ba "nej inte direkt tihi". Hon har ju med andra ord.. sexat sönder sina knän, berättar Bianca. 

Fick hem argt brev

"Åh, vad jag unnar henne det", svarade programledaren Rosanna Charles då – men alla blev inte riktigt lika glada över avslöjandet.

Nej, för i det senaste avsnittet av "Wahlgren och Wistam" berättar Pernilla att hon fått hem ett handskrivet, argt brev i brevlådan efter att nyheten kom ut. 

Foto: Stella Pictures

"Jävla puckon båda två"

Brevet inleds i god ton och överöser både Pernilla och hennes föräldrar Hans och Christina Schollin med beröm.

Men så plötsligt förändras tonläget. Pernilla läser innantill:

 – Men nu!! Kommer klagomål. Du har äntligen träffat en man du trivs med (roligt). Men för fan Pernilla, hur står det till i hjärnkontoret på er? Efter en helg tillsammans så fick du en sexskada, detta stod i tidningen. Och ni tycker det var okej?? Jävla puckon båda två. Har ni ingen skam i kroppen alls?

Tycker synd om Theo

Brevavsändaren riktar därefter fokus på Theo, och antar att nyheten om hans mamma 

– Theo, vad får han för uttryck? Så jävla pinsamt för honom. Ni ska skämmas. Jag hoppas Theos pappa satte ner foten. Men det är redan too late, läser Pernilla. 

Det var ord och inga visor från den arga följaren. Men Pernilla verkade ta brevet med ro, och tur var väl det!

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela