Enligt uppgifter försökte en av Sveriges mest kända rappare ta en polismans tjänstevapen.
Enligt uppgifter försökte en av Sveriges mest kända rappare ta en polismans tjänstevapen. - Foto: Johan Nilsson/TT

Uppgifter: Känd rappare sköts med elpistol – försökte ta polisens vapen

Under helgen greps en av Sveriges allra mest välkända rappare på ett hotell i centrala Stockholm. I samband med gripandet ska mannen, enligt uppgifter till Expressen, ha skjutits med elpistol efter att han försökt ta polisen tjänstevapen.


Det var under lördagsmorgonen som polis larmades till ett hotell på Kungsholmen i Stockholm. Detta efter att en man, som varit berusad, uppträtt hotfullt och aggressivt mot hotellets personal.

Men mannen i fråga är inte vem som helst. Enligt uppgifter till Expressen rör det sig om en av Sveriges största rappare, som har miljontals streams på Youtube och Spotify.

Uppgifter: Polisen sköt rapparen med elpistol

Väl på plats ska polisen ha behövt brotta ned artisten för att kunna gripa honom, och det är i samband med detta som mannen, enligt Expressens uppgifter, ska ha försökt ta en av polismännens tjänstevapen.

Detta ska ha resulterat i att polisen tvingades skjuta mannen med elpistol.

Rapparen misstänks för flera brott

Rapparen, som tidigare dömts för både misshandel och narkotikabrott, misstänks nu för våldsamt motstånd och olaga fot.

– Personen anhölls men släpptes sedan kort därefter. Misstankarna kvarstår. Det handlar om olaga hot mot hotellpersonal. I samband med att polisen kom till platsen misstänks han även för våldsamt motstånd, säger Helena Boström Thomas, polisens presstalesperson, till Expressen

Huruvida mannen misstänks för att ha försökt ta polisens tjänstevapen vill man i nuläget inte kommentera.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

1 timme sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

1 timme sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

1 timme sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

1 timme sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

2 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...