Maja Nilsson Lindelöf berättar om känslorna inför förlossningen.
Maja Nilsson Lindelöf berättar om känslorna inför förlossningen. - Foto: YouTube & Adam Ihse/TT.

Maja Nilsson Lindelöf om situationen med Victor: "En sorg"

Maja Nilsson Lindelöf är höggravid med bebis nummer två. Att maken Victor är proffsfotbollsspelare har både sina för- och nackdelar. Nu öppnar Maja upp om de jobbiga känslorna inför förlossningen och perioden efter.


Influencern och entreprenören Maja Nilsson Lindelöf, 27, och fotbollsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf, 27, går i väntans tider då bebis nummer två kan komma i princip när som helst. Paret har även sonen Ted Louie som föddes 2019. 

Maja och Victor lever helt klart ett lyxigt liv med enorma inkomster. De köpte nyligen ett nytt hus i Manchester där de bor och har under våren och sommaren renoverat en stor villa i hemorten Västerås. 

Men att vara gift med en fotbollsspelare som både spelar i svenska landslaget och storklubben Manchester United innebär en hel del tid ifrån varandra – något som Maja varit väldigt öppen med i sociala medier. 

Riskerar att inte hinna till förlossningen 

I Majas senaste vlogg packar hon BB-väskan inför förlossningen och visar upp urgulliga och pyttesmå bebiskläder. Men hon berättar även om stressen inför förlossningen och att det finns en risk att Victor kommer befinna sig i ett annat land när hon ska föda. 

– Victor har väldigt mycket matcher, det är landslag och mycket att tänka på, men jag tar en dag i taget och det blir som det blir, säger hon och fortsätter: 

– Victor kommer göra allt för att vara med på förlossningen, för honom är det prio, men han kan ju också vara i ett annat land vilket gör att han inte hinner hem även om han försöker. 

I somras under EM blev Victor Nilsson Lindelöf känslosam när han fick en fråga om han saknade familjen hemma i Sverige. Bildkälla: Björn Larsson Rosvall/TT.

"En liten sorg"

Maja förklarar vidare att det också finns en risk att Victor behöver åka på match eller träning bara några timmar efter att bebisen kommit.

– Han är ju inte hemma två-tre dagar med oss och bara är, och det är typ en liten sorg tycker jag, säger hon i vloggen

Maja avslutar med berätta att hon bjudit in sina nära och kära till att umgås med henne och bebisen efter förlossningen, eftersom att hon vill njuta av bebisbubblan med människor hon tycker om. 

Nyheter24 önskar Maja och Victor stort lycka till på förlossningen! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!