Torsdag 9 Dec
Stockholm

Nu vill Paow ha barn

Paulina Danielsson är redo för barn.
Paulina Danielsson är redo för barn. Foto: Instagram

Paulina "Paow" Danielsson är upp över öronen kär och lever för tillfället loppan med pojkvännen Alexander Zobel. Detta har fått henne in på barntankar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paulina "Paow" Danielsson, 27, har hittat kärleken i den danska mångmiljonären Alexander Zobel, 28. Paret träffades i Tulum, Mexiko i början av mars och har varit oskiljaktiga sedan dess. 


Paow har tidigare berättat att Alexander just nu jobbar inom nattklubb och att han nyligen investerat i en nattklubb i Köpenhamn. Paow själv försörjer sig på sina sociala medier och sitt OnlyFans-konto. 

I ett meddelande avslöjade Paow till Exonphspoiler att hon minst sagt drar in storkovan varje månad. 

För Nessa, som driver kontot exonphspoilerse, så avslöjade Paow att hon tjänade megasummor på OnlyFans. Bildkälla: Instagram/exonphspoilerse

Alexander och Paow har under de senaste veckorna befunnit sig i både Sverige och Danmark vilket Paulina uppdaterat sina följare om. Hon har berättat att hon trivs bäst i Sverige men att hon ser sitt hem "där Alexander är" vilket nu har blivit Danmark. 

Och under tisdagens frågestund berättade Paow även att hon känner sig redo för att skaffa barn. 

Paow: "Vill ha det nu"

Paulina har tidigare sagt att hon inte känt sig redo för barn – men efter att hon träffat Alexander har det sannerligen förändrats. Hon berättar att hon känner sig mer än redo – men att paret bestämt sig för att vänta eftersom att Alexander inte ännu är redo för knodd. 

Paow känner sig redo för att bli mamma.Bildkälla: kattpaow

"Hade helst velat ha nu om Alex hade gått med på det".

Kommentera
Kopiera länk
Dela