Pernilla öppnar upp om sömnproblemen utan Christian Bauer: "Vaknar 04.30"

Att vara ifrån sin kärlek är inte en dans på rosor, och precis det har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer fått erfara nu när hon är iväg på turné.
– Jag fattar ingenting, jag som alltid brukar sova bra, säger hon i "Wahlgren & Wistam".


Att Pernilla Wahlgren är kär, det är det nog få som har missat. 

Sedan hon och pojkvännen Christian Bauer började dejta tidigare i våras har paret varit nästintill oskiljaktiga.

Under sommaren har det nyförälskade paret rest till både Marbella och Palma – och nu kliver de in i deras första gemensamma höst som ett par.

Föräldrarna och kärleken i publiken

Pernilla turnerar normalt sett landet runt med sin scenshow "Pernilla Wahlgren har fått hybris", men sedan pandemins utbrott har showandet satts på paus. 

Christian Bauer har därför inte kunnat se sin käresta uppträda – tills för någon vecka sedan.

Ja, för när det var dags för nypremiär av showen satt både föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren, och kärleken Christian i publiken. 

Christian Bauer: "Tårögd och rörd"

Och trots att Hybris är en humorföreställning så var det svårt för Christian Bauer att hålla tillbaka tårarna. Faktum är att han kände sig berörd redan innan showens början.

Foto: Instagram/Pernillawahlgren

Han lade upp ett klipp på sin Instagramstory där han förklarade sina känslor strax innan föreställningen skulle börja. Här kan du ta del av den känslosamma hyllningen.

Pernilla Wahlgren: "Jag fattar ingenting"

Att vara ifrån varandra när Pernilla är iväg på turné har visat sig vara svårt, framförallt när mörkret faller och det är dags att gå och lägga sig. 

Nu har Pernilla, som vanligtvis inte har några problem att sova på turnébussen, helt plötsligt börjat få svårt att sova. 

– Jag har sovit så sjukt dåligt, jag fattar ingenting. Jag som alltid brukar sova bra, säger hon i det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren och Wistam". 

Kvällen innan poddinspelningen hade hon gått och lagt sig precis som vanligt, men ändå vaknat 04.30 utan att kunna somna om. 

Nu har hon vant sig vid Christian Bauer

Efter lite fundering kläcker Pernilla ur sig att hon nog vet var problemen kommer ifrån:

– Vet du vad jag tror att det är, jag tror att jag van vid att inte vara ensam i sängen, säger hon i podcasten.

– Aha, du har vant dig vid Christian nu?, frågar Sofia.

– Jag tror det. Jag är en sån som gillar att sova väldigt nära, ligga sked och knörvla in benen, säger Pernilla i podcasten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!