Onsdag 8 Dec
Stockholm

Jacob Liebermann om skilsmässan med Margaux: "Hade kunnat vara annorlunda"

Margaux Dietz och Jacob Liebermann
Margaux Dietz och Jacob Liebermann separerade 2019. Foto: Stella Pictures.

Jacob Liebermann och Margaux Dietz har delad vårdnad om sin fyraårige son, efter att de separerade 2019. Nu berättar Jacob varför han tror att relationen tog slut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har gått nästan två år sedan influencern Margaux Dietz, 31, och Jacob Liebermann, 36, valde att flytta isär efter en "tuff period". Paret har en 4-årig son ihop, som de nu har delad vårdnad om. 

I januari 2021 publicerade Nyheter24 en artikel om Jacobs kamp mot att sonen exponerades i sociala medier. 

– Jag har under en längre tid känt att omfattningen av hans exponering har gått långt över styr. Det viktigaste för mig är att värna om min sons integritet och skydda honom, det kommer jag att göra till varje pris, sa Jacob då. 

Det hela ledde till att Margaux slutade visa upp sonen i sina sociala medier, något du kan läsa mer om här

Bildkälla: Stella Pictures.

"Grep efter halmstrån" 

I podcasten "Spot on med Dina och Bella" berättar Jacob om varannan-vecka-livet. Han förklarar att han trivs med det och försöker umgås med sonen så mycket som möjligt under de veckorna de bor tillsammans. 

Jacob förklarar att han och Margaux "grep efter halmstrån" under den sista tiden av relationen, för att sedan inse att det inte fungerade längre. Något som uppmärksammades i media eftersom Margaux är en offentlig person. 

– Det som var jobbigt var att alla skulle lägga sig i och att folk hade åsikter, säger han. 

"Vår relation hade kunnat se annorlunda ut"

Jacob förklarar även att offentligheten, som kom på köpet med att vara tillsammans med en influencer, inte var något han valt själv – och att hans och Margaux relation hade kunnat sett annorlunda ut idag om de exempelvis inte hade filmat förlossningen. 

– I takt med att förlossningen filmades så blev det en sån jävla snöbollseffekt och det gick från noll till hundra. Jag tappade bort mig själv, vi tappade bort vår relation, säger han och fortsätter: 

– Det är mycket möjligt att vår relation hade sett annorlunda ut om det hade gått åt ett annat håll. 

Bildkälla: Stella Pictures.
Kommentera
Kopiera länk
Dela