Hur mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso? Nyheter24 har svaret.
Hur mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso? Nyheter24 har svaret. - Foto: DDP Socialmediaservice/Stella Pictures

Miljonlönen och framgångarna – så mycket tjänar Bianca Ingrosso

Att Bianca Ingrossos karriär går som tåget lär ingen ha missat. Men exakt hur bra går det egentligen för den 26-åriga influensern, tv-profilen och entreprenören? Det har Nyheter24 kikat närmare på.


Bianca Ingrosso, 26, går från klarhet till klarhet. På jobbfronten axlar hon rollen som jurymedlem i TV4:s ”Talang” och roar svenska folket på bästa sändningstid i ”Wahlgrens värld”. 

Privatlivet verkar också tuffa på bra. Nyligen berättade hon att hon och pojkvännen Phillipe Cohen, 27, köpt lägenhet ihop. Läs mer om det här. 

Drog in hundratals miljoner kronor på Caia-affären

En stor del av Bianca Ingrossos begynnande förmögenhet kommer från det egna skönhetsmärket Caia. 

Förra sommaren sålde Bianca och de andra Caia-medgrundarna Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch delar av bolaget till det svenska riskkapitalbolaget Verdane.

Bianca Ingrosso. Foto: DDP Socialmediaservice/Stella Pictures

26-åringen sålde då sin andel på 29 procent för svindlande 145 miljoner kronor, och plockade ut en utdelning som heter duga. Läs mer om jättesumman här. 

Hur mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso?

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av hade Bianca Ingrosso en beskattningsbar inkomst som landade på 1 886 300 kronor under 2020. Därmed kunde hon plocka ut en månadslön på drygt 157 000 kronor.

Foto: DDP Socialmediaservice/Stella Pictures

Även om dessa belopp låter hisnande i sig hade influensern och tv-profilen faktiskt en ännu högre årslön under 2019, vilket Nyheter24 rapporterat om tidigare

Miljonregn i ”Bianca Ingrosso AB”

I det egna bolaget ”Bianca Ingrosso AB”, som ägnar sig åt annonsplatsförsäljning, reklaminlägg och liknande uppdrag inom mode och smink på sociala medier, rasslar miljonerna in. 

Foto: DDP Socialmediaservice/Stella Pictures

År 2020 omsattes rekordsumman 34 681 000 kronor, och bolaget gick med 30 695 000 kronor i vinst. Tillgångarna? De beräknades uppgå till 70 391 000 kronor. Imponerande, eller hur?

I oktober 2021 klev Bianca Ingrosso in i ett helt nystartat bolag. Läs mer om det här.

Framgångarna för kollegorna i ”Team Bibbz” 

Alla med någorlunda koll på Bianca Ingrosso vet att hon omgärdas av ambitiösa kollegor. I vad som internt kallas ”team Bibbz” ingår bland andra koordinatorn Lovisa Worge, 24, som fick en saftig bonus av chefen tillika bästa vännen Bianca när hon fyllde år. Här är summan hon fick.

Även agenten och managern Vanessa Lindblad ingår i teamet. Även hon drar in en riktig monsterlön – som faktiskt är högre än Biancas. Läs mer om det här. 

/
/
Relaterat
Biancas första ord om nya lägenheten: "300 kvadratmeter stor"
Bianca Ingrosso har köpt sin drömlägenhet och den är allt hon nånsin kunnat drömma om. I en ny vlogg berättar hon för första gången om lägenheten, var den ligger och vad som ska fixas i den innan hon flyttar in.
Följarna i chock efter Bianca Ingrossos bild: "Säg inte att jag är..."
Bianca Ingrosso är en av landets hetaste potatisar vilket företagen där ute sannerligen förstått. Detta gör henne minst sagt attraktiv för företagen som mer än gärna skickar grejer till henne.
Bianca i chock - efter Christian Bauers dröm om henne och Benjamin
Det är i Wahlgrens värld som Pernilla Wahlgren börjat dejta Christian Bauer. Och vi alla vet att en del av att börja dejta någon är att även börja drömma om dem. Men i Bauers fall så gällde det även Pernillas barn.
Senaste nytt

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

1 timme sedan
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

1 timme sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Johan Östling om den nya kärleken: "Ljuvligt att vara kär"

1 timme sedan
Johan Östling är känd som programledare och skådespelare med sin tydliga värmländska dialekt. Men hur mycket vet du egentligen värmlänningen? Nyheter24 reder ut allt du kan tänkas vilja veta om Johan Östling.

Världsstjärnans inhopp i Doobidoo chockar tittarna

1 timme sedan
Under lördagens Doobidoo gästas de tävlande, publiken och Lasse Kronér av en väldigt känd världsstjärna som det var ett tag sedan vi såg.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.