Söndag 28 Nov
Stockholm

Biancas oväntade svar – på Talang-frågan som alla undrar över

Bianca Ingrosso är en av fyra jurymedlemmar i TV4-flaggskeppet "Talang"
Bianca Ingrosso är en av fyra jurymedlemmar i TV4-flaggskeppet "Talang". Foto: Instagram/biancaingrosso/Youtube

Bianca är mitt uppe i inspelningen av nästa säsong av underhållningsprogrammet "Talang". Mellan två tagningar passar hon på att besvara den "bakom kulisserna"-fråga som allra flest undrar över.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är full rulle för företagaren och influensern Bianca Ingrosso, 26. 

I onsdags gick hon ut med den glada nyheten att hon köpt sin nya drömlägenhet. 

"Den är bokstavligen allt jag drömt om och lite till. Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra alla barnen där", skrev Bianca på Instagram i samband med avslöjandet.

Foto: Instagram/biancaingrosso

Nu har hon berättar lite mer om det nya drömlyan. Allt vi vet om den, renoveringsplanerna och den skenande budgivningen kan du läsa här.

Bianca Ingrosso: "Det som programmet går ut på"

Men parallellt med bostadsköpet jobbar Bianca Ingrosso dessutom långa dagar med inspelningen av nästa säsong av "Talang"

Mellan två tagningar passar Bianca på att besvara ett par frågor gällande produktionen som hon ofta får av sina följare. En ofta återkommande fundering gäller huruvida programmet är riggat eller inte. 

Där har Bianca ett rakt och tydligt svar. 

– Det är det ju absolut inte. Vi har ett team här på 300 personer som har jobbat med förarbete med talangerna, så när de ansöker har de haft kontakt med produktionsbolaget och sådär. Men vi vet ingenting och det är ju det programmet går ut på, säger hon i sin vlogg.

Foto: Youtube

Därför har Talang-juryn manuskort

Många Talang-tittare har reagerat på manuskorten som jurymedlemmarna håller i under inspelningarna. Varför har man dem om man inte förväntas läsa innantill? Även där har Bianca svar på tal.

– Vi får ett papper där det står ett namn och möjligtvis en fråga som är viktig för den som står på scen. Om den har något den vill säga, så det inte försvinner. Då kan det stå en fråga, men vi vet inte vad den ska landa i, säger Bianca i vloggen och fortsätter:

– Så om vi frågar något som man kan tänka "ah, det där är ju för att hon vet", då är det antingen för att jag hört det i örat eller för att den har något med numret att göra, men JAG vet ingenting. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela