Bianca Ingrosso är en av fyra jurymedlemmar i TV4-flaggskeppet "Talang"
Bianca Ingrosso är en av fyra jurymedlemmar i TV4-flaggskeppet "Talang" - Foto: Instagram/biancaingrosso/Youtube

Biancas oväntade svar – på Talang-frågan som alla undrar över

Bianca är mitt uppe i inspelningen av nästa säsong av underhållningsprogrammet "Talang". Mellan två tagningar passar hon på att besvara den "bakom kulisserna"-fråga som allra flest undrar över.


Det är full rulle för företagaren och influensern Bianca Ingrosso, 26. 

I onsdags gick hon ut med den glada nyheten att hon köpt sin nya drömlägenhet. 

"Den är bokstavligen allt jag drömt om och lite till. Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra alla barnen där", skrev Bianca på Instagram i samband med avslöjandet.

Foto: Instagram/biancaingrosso

Nu har hon berättar lite mer om det nya drömlyan. Allt vi vet om den, renoveringsplanerna och den skenande budgivningen kan du läsa här.

Bianca Ingrosso: "Det som programmet går ut på"

Men parallellt med bostadsköpet jobbar Bianca Ingrosso dessutom långa dagar med inspelningen av nästa säsong av "Talang"

Mellan två tagningar passar Bianca på att besvara ett par frågor gällande produktionen som hon ofta får av sina följare. En ofta återkommande fundering gäller huruvida programmet är riggat eller inte. 

Där har Bianca ett rakt och tydligt svar. 

– Det är det ju absolut inte. Vi har ett team här på 300 personer som har jobbat med förarbete med talangerna, så när de ansöker har de haft kontakt med produktionsbolaget och sådär. Men vi vet ingenting och det är ju det programmet går ut på, säger hon i sin vlogg.

Foto: Youtube

Därför har Talang-juryn manuskort

Många Talang-tittare har reagerat på manuskorten som jurymedlemmarna håller i under inspelningarna. Varför har man dem om man inte förväntas läsa innantill? Även där har Bianca svar på tal.

– Vi får ett papper där det står ett namn och möjligtvis en fråga som är viktig för den som står på scen. Om den har något den vill säga, så det inte försvinner. Då kan det stå en fråga, men vi vet inte vad den ska landa i, säger Bianca i vloggen och fortsätter:

– Så om vi frågar något som man kan tänka "ah, det där är ju för att hon vet", då är det antingen för att jag hört det i örat eller för att den har något med numret att göra, men JAG vet ingenting. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.