Söndag 28 Nov
Stockholm

Här spelar Victor Leksell upp sin och Einárs osläppta låt

Victor Leksell
Victor Leksell och Einár skulle släppa en låt de arbetat på under ett års tid. Foto: Instagram

Victor Leksell och Einár har spelat in en låt tillsammans som ännu inte släpps. På sin Instagram har nu Leksell valt att dela med sig av en liten del av låten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Sverige befinner sig fortfarande i chock efter att den tragiska nyheten om att rapparen Nils "Einár" Grönberg skjutits till döds nådde allmänheten under torsdagskvällen.

Rapparen ska under en längre tid levt med en hotbild och skjutningen misstänks vara kopplad till gängkonflikter. Även en av Einárs låttexter misstänker man spelat en roll i konflikten, mer om det kan du läsa här.

Polis och ambulanspersonal larmades till Hammarby sjöstad i södra Stockholm på torsdagen, strax före klockan 23. Bilden visar platsen där dådet ägde rum. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT
En person tänder ett ljus i närheten av platsen där Einár sköts till döds i .Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Skjutningen ägde rum i Hammarby sjöstad, Stockholm, och efter dådet ska två män ha setts springa från platsen. Enligt uppgifter var Einar i sällskap med två andra artister när han mördades. 

Enligt ögonvittnen, som sett hela förloppet, har gärningsmannen stått på bara någon meters avstånd och med utsträckt arm siktat på Einár och avlossat flera skott. Detta rapporterar Aftonbladet.

Victor Leksell delar bit av osläppt låt

Trycket på sociala medier har varit högt under fredagen och överallt syns krossade hjärtan, hyllningar och sorgliga texter som handlar om Einár. En av de som uttryck sin sorg är artisten Victor Leksell som stod rapparen nära. 

I sitt inlägg valde han även att dela med sig av en hittills osläppt låt som artisterna jobbat på ihop. 

"Vi ville att alla skulle få höra den fina jävla låten du och jag har gjort och försökt att få ut i ett år. Vi längtade efter att stå där på nån festival och få sjunga den tillsammans. Den Nisse som jag fick äran att lära känna var en varm och kärleksfull kille och det är så jag kommer minnas dig föralltid. Fan att det skulle bli såhär. Min älskade vän, Vila i frid. Vi ses på andra sidan", skriver Leksell.

Swajpar du tre snäpp i Victors inlägg så kommer du till låten. 
Kommentera
Kopiera länk
Dela