Bianca Ingrosso berättar nu mer om Caia-affären.
Bianca Ingrosso berättar nu mer om Caia-affären. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures och Stella Pictures

Bianca om vinsten efter Caia-affären: "Ingen har gissat rätt"

När Bianca Ingrosso medverkar i Framgångspodden kommer den enorma vinsten hon gjorde i samband med att hon sålde andelar i sitt sminkföretag Caia Cosmetics på tal.
– Den siffran har faktiskt aldrig någon gissat rätt på, säger hon.


Att det går bra för Bianca Ingrosso, 26, kommer inte som någon chock för någon. Hennes karriär har gått spikrakt uppåt de senaste åren, vilket blir minst sagt tydligt på influenserns ekonomi. Läs mer om det här.

Bland 26-åringens framgångar hittar man bland annat det egna sminkvarumärket Caia Cosmetics. 

Sålde andelar i Caia Cosmetics

Förra sommaren så sålde Bianca och de andra Caia-medgrundarna Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch delar av bolaget till det svenska riskkapitalbolaget Verdane.

Sedan dess har det spekulerats vilt i hur mycket pengar Bianca fick för affären, och enligt uppgifter som Nyheter24 tidigare rapporterat om ska hennes 29 procent i bolaget ha sålts för 145 miljoner kronor.

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures

Samtidigt plockade hon ut 57 miljoner kronor i utdelningen ur ett dotterbolag, vilket gjorde att Bianca därmed hade en vinst på 202 miljoner kronor. 

Bianca Ingrosso: Aldrig någon som gissat rätt

Bianca Ingrosso har varken bekräftat eller dementerat uppgifterna om den enorma summan, men i Alexander Pärleros "Framgångspodden" berättar hon mer om den uppmärksammade affären.

– Jag gick inte in i bolaget med tanken om att det skulle säljas senare. Det kändes surrealistiskt och som att jag släppte ifrån mig en liten del av min bebis, säger hon.

Då tog Pärleros tillfället i akt att fråga mer om vinsten.

– Vad gjorde du sen när det damp ner 70 millar på ditt konto?, frågar han och refererar då till en artikel av Breakit som tidigare gjort gällande att hon skulle fått 73 miljoner kronor för andelarna hon sålde.

Alexander Pärleros driver "Framgångspodden". Foto: Malin Hoelstad/SvD/TT

– Det var mycket mer, svarar Bianca Ingrosso och fortsätter vidare:

– Den siffran har faktiskt aldrig någon gissat rätt på. 

Podcastprofilen frågar då om det istället rörde sig om mer än 200 miljoner kronor – och får ett kryptiskt svar.

– Njae, men det var nog där.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!