Fredag 21 Jan
Stockholm

Diana kontaktas av sitt ex efter uppbrottet från Ben: "Vill ses på..."

Diana Baban och Ben Mitkus gjorde slut i september
Diana Baban och Ben Mitkus gjorde slut i september. Foto: Instagram/dianababan

När Diana Baban gästar "Intimt med Björken" glider samtalet snabbt in på känslorna för Ben Mitkus, deras offentliga uppbrott och flammor från förr. Ja, för plötsligt avslöjar Diana att hennes gamla ex ringde hennes med en invit bara ett par dagar tidigare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har varit många vändor fram och tillbaka för reality-drottningen Diana Baban och Youtubern Ben Mitkussom efter knappt tre år tillsammans valde att gå skilda vägar i slutet på september.

I ett känslosamt inlägg på Instagram skrev hon att det var Ben som initierat uppbrottet då han upplevt att deras relation blivit mer vänskaplig än romantisk.

Sedan dess har bägge två har kommenterat uppbrottet i sociala medier. I en video på Youtube har Ben beskyllt Diana för att inte kunna hantera hans adhd-diagnos – något hon i sin tur har nekat till.

Diana Baban: "Det var helt sinnessjukt"

Under söndagen gästade Diana "Intimt med Björken" med Martin Björk. Samtalet gled in på expojkvännen Ben och tiden som passerat sedan det dramatiska uppbrottet.

Diana är tydlig med att hon inte vill ha Ben Mitkus tillbaka – och har istället fått anledning att ägna ett tidigare ex en tanke. Ja, för ett par dagar innan avsnittet spelades in så ringde han upp henne.

– Häromdagen ringde mitt gamla ex mig, det var helt sinnessjukt. Min första kärlek ringde mig, säger Diana i "Intimt med Björken".

Skärmavbild/Youtube

Var tillsammans i över två år

Hon och det gamla exet var ett par i två och ett halvt år. Nu verkade han intresserad av att ses på nytt.

– Det var... Han ville ses på en lunch, säger Diana.

Diana, som inte var säker på om expojkvännen bor i Stockholm eller ens är singel, var inte säker på vad hans intentioner var. Martin Björk var desto säkrare på att han "vill någonting".

– Ja, men förmodligen. det fattar man ju, säger en skrattande Diana i "Intimt med Björken".

Kommentera
Kopiera länk
Dela