Bachelor 2021
"Kunde ha fuskat" - Foto: Kanal 7

Bannat föremål inne i Bachelorhuset – trots stränga förbudet

Som vi alla vet finns det strikta regler under en inspelning kring vad man som deltagare får ha med sig. Men i Bachelor 2021 gjorde i år ett stort undantag.


Spänningen är minst sagt olidlig i Bachelor 2021

En efter en har tjejerna skickats hem från tävlingen som handlar om att få den sista rosen av Simon Lindström30, eller Sebastian Martinsson, 28 och i år har tittarna fått se mer drama än någonsin tidigare. 

Nu återstår bara en hand full av tjejerna i det som räknas som programmets slutskede.

Telefonförbud i Bachelor 2021

En fråga som många funderat på är hur pass isolerade tjejerna i Bachelor är. Vi vet sedan innan att de får dagarna att gå genom att träna, sola och dricka vin – men hur gör de med telefonerna?

Får man vara aktiv på sociala medier och ha kontakt med nära och kära, till exempel?

Nyheter24 kontaktade Jonathan Nordin, exekutiv producent för Bachelor 2021, för att få svar på frågan. Han var något sparsam i sitt svar, men bekräftade det många nog anat – att tjejerna inte får använda sina mobiltelefoner i någon större utsträckning.

Foto: Pressbild/TV4

– Det är endast i undantagsfall som tjejerna har tillgång till sina telefoner under inspelningsperioden, sa Nordin i en tidigare intervju med Nyheter24.

Undantagen kan gälla om någon av deltagarna måste komma i kontakt med sina familjer/anhöriga. 

Men det finns andra saker som kan leda till undantagen också. 

Fick ha med föremål trots förbud

Nora Landgren, 23, kom in i mitten av programmet som ex till Sebastian – men nu har hon kommit på andra tankar och är lite mer intresserad av Simon. 

Hon fick ha med sig ett föremål som egentligen är förbjudet att ha inne i huset – men på grund av olika omständigheter fick hon ok av produktionen. 

Detta berättar om hon i Tjejpodden med värdarna Johanna Bladh och Amanda Lekland

– Ingen av deltagarna fick ha varken telefon eller dator, men jag skrev mitt examensarbete och fick alltså ha med min dator under inspelningarna trots att det är förbjudet, berättar hon då. 

– Jag kunde ju ha fuskat. 

Nora riktade även kritik mot produktionen angående en del av materialet som de använder sig av i eftersnacket "Tjejerna avslöjar allt". Hon menar att deltagarna kände en tillit till produktionen – som istället för att endast lyssna även spelade in alla samtal utan tjejernas vetskap. 

Allt detta och mycket mer i tisdagens avsnitt av Tjejpodden.

Här hittar du den exklusivt på Poddplay.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!