Omsättningen i CAIA är inte det viktigaste för Bianca Ingrosso
Omsättningen i CAIA är inte det viktigaste för Bianca Ingrosso - Foto: Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos känga till äldre män: "Bryr sig bara om..."

I sin senaste vlogg passar Bianca Ingrosso på att ifrågasätta äldre affärsmän och deras strategi. Anledningen? De bryr sig primärt om pengar – något Bianca själv tycker är "sjukt ointressant".


Influensern och entreprenören Bianca Ingrosso, 26, har många bollar i luften. 

För knappt en månad sedan köpte hon sin drömlägenhet och kort senare flyttade CAIA Cosmetics in i sina nya kontorslokaler.

Parallellt med det har sminkbolaget fått motta skarp kritik för den julkalender de lanserade den 27 oktober. Nyheter24 har pratat med CAIA:s vd Mikael Snabb om saken – det här hade han att säga om de upprörda anklagelserna.

Bianca Ingrosso: "Det är så sjukt ointressant"

Bianca Ingrosso är en av grundarna av CAIA och i sin senaste vlogg pratar hon lite om den egna rollen i bolaget.

– Mitt fokus är att behålla kulturen, att produkten är det viktigaste och att kunden alltid kommer i första hand. Snarare än så här "om fem år ska omsätta det här", det är så sjukt ointressant, om du frågar mig, säger Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso har svårt att förstå vissa äldre män. Foto: Youtube

Biancas känga till äldre män

Hon har aldrig förstått hur vissa människor kan vara så imponerande av hur mycket pengar stora bolag drar in. Och det finns en viss grupp människor som är extra intresserade av det här, menar hon:

– Jag tycker det är så kul med äldre män som sitter i de här större bolagen som blir så imponerade av bolag som omsätter så mycket, och man ba "var snarare imponerad av produkten som tagit bolaget dit", säger Bianca Ingrosso i sin vlogg.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".