Peg Parnevik berättar nu om när uppbrottet från Filip Lamprecht offentliggjordes.
Peg Parnevik berättar nu om när uppbrottet från Filip Lamprecht offentliggjordes. - Foto: Stella Pictures och Jari Kantola/Stella Pictures

Peg Parnevik om uppbrottet från Filip: "Fick en pushnotis"

Publicerades: 11 Nov 2021, 18:30, Uppdaterades: 25 Jul 2022, 17:04

I samband med att Filip Lamprecht, 24, var med i Let's Dance tog relationen mellan honom och Peg Parnevik, 26, slut. Nu berättar hon om chocken efter uppbrottet.
– Alla mina vänner tar upp sina telefoner och visar pushnotisen om att det är slut, säger Peg till Aftonbladet.


Under våren 2021 medverkade Filip Lamprecht, 24, i TV4:s Let's Dance och tillsammans med danspartnern Linn Hegdal lyckades han till och med ta hem vinsten.

Men Let's Dance-resan kantades inte bara av glädje, utan också av hat och uppbrott. 

Filip Lamprecht dumpade Peg Parnevik

I samband med att Filip Lamprecht dansade på bästa sändningstid fick nämligen artisten och dåvarande flickvännen Peg Parnevik, 26, utstå en enorm hatstorm – vilket fick henne att ta en paus från sociala medier. Läs mer om det här.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures

"Jag har försökt mitt bästa men jag mår helt enkelt inte bra. Jag ville inte försvinna helt utan en förvarning. Förhoppningsvis kommer jag kunna dela allt med er någon gång", skrev hon på Instagram då.

Det har senare visat sig att det tog slut mellan Peg och Filip under Let's Dance-säsongen, och att det var han som dumpade henne, vilket Nyheter24 rapporterat om tidigare.

Peg Parnevik: "Vad fan har ni sagt?"

Men det var inte förrän slutet av juni förra året som det uppdagades att paret gått skilda vägar. Detta efter att Filip Lamprecht, i en intervju i P3 kallat Peg för sitt "ex". Mer om det kan du läsa här.

Att uppbrottet plötsligt offentliggjordes i liveradio kom som en chock för Peg.

– Vi sa till varandra när vi skulle gå på intervjuer. Och så står jag på en fest med mina vänner och alla tar upp sina telefoner och visar pushnotisen om att det är slut, säger artisten till Aftonbladet och fortsätter:

Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures

– Jag tänkte ”vad är det som har sagts i den här intervjun?". Jag känner de som gör programmet och ringde upp dem och sa ”vad fan har ni sagt?”.

Efter ett samtal med P3-programledaren Ison Glasgow fick hon en ursäkt, och i efterhand menar Peg att det var "skönt" att det ändå kom ut eftersom bägge två då bearbetat det faktum att de gjort slut.

Slutet gott, allting gott, helt enkelt. 

Relaterat
Senaste nytt

Unga Klara tar sig an "Romeo och Julia"

Bokmässan lyfter judiska författare

1 timme sedan
I år präglar den judiska kulturen Bokmässan i Göteborg – med gäster som Joshua Cohen, Judy Batalion och Bernard-Henri Lévy. Nu vill mässansvariga Frida Edman också göra kulturpolitisk skillnad.

Madeleine Sjöstedt utreder nytt tidskriftsstöd

2 timmar sedan
Regeringen tillsätter en utredning för att se om ett särskilt, temporärt tidskriftsstöd ska införas för att underlätta en digital omställning. Stödet ska gälla tidskrifter som "fördjupar samhällsjournalistiken".

Hon får Sveriges största musikstipendium

2 timmar sedan
Violisten Ellen Lisbeth får Sixten Gemzéus stora musikstipendium 2023. Hon är född i Uppsala 1987 och har sedan sin uppmärksammade debut 2012 blivit en av de främsta altviolinisterna internationellt, konstaterar juryn. Hon beskrivs som en musiker med "bländande teknik, stor musikalitet och publikkontakt samt stark scennärvaro". Ellen Lisbeth säger i ett pressmeddelande att hon blev mycket glad och beskriver stipendiet som "en stor ära".

Shannen Dohertys cancer spridd till hjärnan

idag 02:34
Skådespelaren Shannen Doherty, känd bland annat för sin roll som Brenda Walsh i tv-serien "Beverly Hills, 90210", berättar i ett känslosamt inlägg på Instagram att hennes cancer spridit sig till hjärnan, rapporterar CNN.

Mötley Crüe startar festen på Sweden Rock

igår 21:00
Under onsdagen kickade Sweden Rocks bastrumma i gång för 30:e året i rad.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.