Hur många centimeter är egentligen Julia?
Hur många centimeter är egentligen Julia? - Foto: C more

Frågan alla undrar: Hur lång är Julia Franzén?

Bachelorette 2021 hade premiär måndagen den 15 november och i första avsnittet fick tittarna möta gänget killar som kommer att dejta Julia Franzén, 31, under hösten.

I höst får vi följa Julias dejtingjakt. Bildkälla: TV4

Några av killarna var bekanta ansikten som synts i tv-rutan tidigare. Bland andra Pontus Bäck som varit med i både Idol, Första dejten och vanliga Bachelor 2019 fast som ett ex till tjejerna. 

En annan som har tv-vana är Mikael Byhlinder som varit med i dejtingprogrammet "Fem killar i veckan". 

Redan under första avsnittet uppstod lite osämja hos killarna som var och en vill ha ensamtid med Julia. Men lugnet innan stormen – det ägde rum på röda mattan vid första mötet. 

Där kramades det och Julia fick ta emot både presenter och bubbel. Och under alla möten var det en specifik sak som tittarna ägnade lite extra uppmärksamhet på. 

Hur lång är Julia Franzén?

En sak som många tittare reagerat på var att Julia var en bit längre än några av killarna. Men detta är någonting hon själv erkänner är vanligt förekommande. 

– Jag har ju inga klackskor på mig för att se vilken längd man blir i i förhållande till killarna, säger hon och fortsätter. 

– Med klack kan det bli lite missvisande. 

Scener från första avsnittet. Bildkälla: C more

Så, till the million dollar question. Hur lång är Julia? 

Julia Franzéns längd

Jo, hon är nämligen 1,82. 

Armina spenderade en natt med en Bachelorette-deltagare

I ett avsnitt av Bachelor-eftersnacket "Tjejerna avslöjar allt", berättade Bachelor-deltagaren Armina Moradi, 28, att hon och en av årets Bachelorette-deltagare spenderade en natt tillsammans på Rhodos. 

Efter att Armina hade fått lämna "Bachelor" stannade hon kvar på hotellet i Rhodos några dagar, precis när en viss singelkille anlände till hotellet för att vara med i Bachelorette. 

Det hände en hel del bakom stängda dörrar. Bildkälla: C more

Denna deltagare är ingen mindre än Ciarran Stott, 27, som tidigare har varit med i "Bachelor Australia". 

Ciarran Stott Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

I en frågestund på Instagram avslöjar Julia om hur hon känner, kring att 27-åringen träffat Armina precis innan programmet. 

Printscreen från Julias Instagram @juliafranzen.se

Julia berättar att hon inte visste om detta under inspelningen, men menar att alla får göra det de vill, tills de går in i ett förhållande. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.