Söndag 23 Jan
Stockholm

Paow lever lyxliv med pojkvännen – nu avslöjar hon var alla pengar kommer ifrån

Alexander Zobel
Paow lever ett riktigt jet set- liv. Foto: Instagram

Paulina "Paow" Danielsson lever livets glada dagar tillsammans med pojkvännen Alexander Zobel. Nu avslöjar hon var alla pengar kommer ifrån.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Paulina "Paow" Danielsson, 27, träffade sin livs kärlek, dansken Alexander Zobel, 28, mars under sin resa till Mexiko. Det sa minst sagt klick och paret har varit åtskildaktiga. 

Under det senaste halvåret har de växlat mellan att befinna sig i Sverige och Danmark. De har även tagit sig några vändor till turkiet för att gäng sponsrade ingrepp och tandfasader. Någonting som Paow själv berättat om. 

På parets sociala medier har man kunnat se att det lyxas ordentligt med både middagar ute på fina restauranger, shopping på parets favoritbutik Prada och övernattningar på fina hotell. 

Alexander kommer sedan tidigare från en välbärgad familj i Danmark och arbetar själv nu med att investera, bland annat i en nattklubb. 

– Han är superduktig och jobbar hårt, har hon berättat på sin Instagram. 

Paow: "Tjänar fortfarande..."

Paow har även varit öppen med att han betalar väldigt mycket av deras lyxiga livsstil – men att Paow fortfarande tjänar sina egna pengar. 

"Vad får du alla dina pengar ifrån?", frågade en följare efter att Paow shoppat loss inne på Prada. 

– Jag har en del pengar och sen tjänar jag fortfarande pengar på min Only Fans. Jag jobbar även med mina sociala medier som också ger pengar, säger Paow och fortsätter: 

– Och ja, Alex betalar ju en hel del och är supergenerös mot mig. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela