Pernilla Wahlgren blev riktigt upprörd när regeringen kom med nya restriktioner
Pernilla Wahlgren blev riktigt upprörd när regeringen kom med nya restriktioner - Foto: Stina Stjernkvist/TT/Instagram

Pernilla Wahlgrens ilska mot regeringen – efter nya restriktionerna

Under tisdagen gick regeringen ut med nya coronaåtgärder för att stoppa den ökade smittspridningen av covid-19. Det gillade INTE Pernilla Wahlgren, som snabbt gick ut på Instagram med en redig känga.


Pernilla Wahlgren, 53 har minst sagt många bollar i luften. Hon jonglerar mammaliv med poddande, realitytv och en Sverigeturné med scenföreställningen "Pernilla Wahlgren har fått hybris".

För ett tag sedan var hennes pojkvän Christian Bauer i publiken när Pernilla uppträdde, och hans reaktion var minst sagt känslosam. Mer om det kan du läsa här.

Foto: Stella Pictures

Regeringen inför nya restriktioner

Pernilla Wahlgren, liksom många andra i underhållningsbranschen, drabbades hårt under 2020 när coronapandemin tågade in i samhället. 

När regeringen, med statsminister Magdalena Andersson (S) och socialminister Lena Hallengren (S) i spetsen, kallade till pressträff under tisdagen meddelade man att det från och med idag, 23 december, kommer införa ytterligare coronaåtgärder i samhället.

Bakgrunden till de nya restriktionerna är den ökade smittspridningen av covid-19, och särskilt den nya varianten omicron.

Pernilla Wahlgren: "En katastrof för branschen!!!"

Men det hindrade inte Pernilla Wahlgren från att ilskna till ordentligt när beskedet om de nya restriktionerna kom. Under en tjejlunch på stan vände hon sig till följarna på Instagram för att kritisera regeringens agerande.

"Man ska inte ropa hej tydligen... Avstånd på publiken. Över 500 pers gör att vi inte kan köra... Vi har en utsåld turné med fullsatta hus med över 500 pers. Vi kan inte välja ut de få som får komma", skriver en upprörd Pernilla och fortsätter:

"Detta är återigen en katastrof för branschen!!"

Foto: Instagram/pernillawahlgren

"Tack regeringen", skriver Pernilla avslutningsvis i inlägget, följt av en hel drös arga emojis.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!