Julias ord om Alexander Skarsgård
Julias ord om Alexander Skarsgård - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4 och STELLA Pictures/ddp/Gimini

Nu har Julia Franzén siktet inställt på Alexander Skarsgård

Bachelorette är över, men draman fortsätter på hemmaplan. Nu är Julia tillbaka på "dejtningmarknaden" och har fått upp ögonen för en viss känd skådespelare.


Bachelorette har spelat sin sista melodi i TV-rutan och säsongen har gett oss mängder med kärlek, tårar och bajsbråk. I veckor har vi fått följa Julia Franzén, 31, för att se vem hon kommer att ge sin sista ros till. 

Och den sista rosen gick till Jesper Guldbrandsen, 33. Men denna kärlek var inte långvarig, på hemmaplan valde Julia av avsluta sin relation med Jesper, för att istället dejta killen på andra plats, Felix Almsved, 29. Denna relation var inte heller långvarig.

Julia Franzén om när hon hittade killen i säng med någon annan Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Felix dejtade andra samtidigt som Julia

Det var rätt nyligen som relationen mellan Julia och Felix avslöjades, men relationen var inte särskilt långvarig. Julia berättar att Felix endast dejtade henne för att få fler följare. Läs mer om det här. Felix har svarat på detta och menar att det finns "två sidor i alla stories" och att deras historier i detta fall skiljer sig åt.

En av tjejerna som Felix sägs dejtat samtidigt som dejtade Julia, är ingen mindre än Armina Moradi. Armina var en deltagare i årets Bachelor. Läs mer om det här.

Informationen som Julia mottog lämnade henne förkrossad och återigen singel.

"När vi gjort våra gemensamma framträdanden och han fått sina 25 000 nya följare och potentiella PT-klienter vänder allt. I hans egna intervjuer ljuger han och säger att vi inte ses eller har setts, vi dejtar absolut inte och alla tror ännu en gång att jag har gjort en PR-kupp som stackars killen inte är med på", berättar Julia på sin Instagram.

Julia gav Jesper sin sista ros. Men väl hemma började hon att träffa Felix. Bildkälla: TV4

Gustaf Skarsgård är ett stort fan av Bachelorette

För ett tag sedan gästade Julia, TV4 för att prata om näthat, där träffade hon på den kända skådespelaren Gustaf Skarsgård, 41, som då berättade att han och hans flickvän är stora fan av Bachelorette 2021. Läs mer om det här.

"Är han singel?"

Under en frågestund på Instagram avslöjar Julia sitt intresse för Gustafs bror, Alexander Skarsgård, 45. 

Följaren frågar Julia om Alexanders Skarsgård skulle vara något för henne och hon svarar "Jovars! Är han singel?".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!