I podden "Två meter dumheter" berättar Filip Kaspersen Lamprecht mer om sitt singelliv
I podden "Två meter dumheter" berättar Filip Kaspersen Lamprecht mer om sitt singelliv - Foto: Claudio Bresciani/TT/Instagram/hannafriberg

Filip Lamprechts mystiska fling med influensern Hanna Friberg

När Let's Dance-vinnarn Filip Kaspersen Lamprecht gästade podcasten "Två meter dumheter" gled samtalet in på hans singelliv. Och av allt att döma är Peg Parnevik inte den enda offentliga tjejen han träffat.


I mitten av juni 2021 stod det klart att förhållandet mellan Peg Parnevik, 26, och Filip Kaspersen Lamprecht, 24, var över.

Peg och Filip blev ett par år 2017, men relationen kom att kantas av både drama, smärtsamma breakups och ryktesspridningar. 

Inte minst under förra vårens säsong av Let's Dance, då rykten om Filips påstådda romans med danspartnern Linn Hegdal till slut fick Peg att lämna sociala medier.

Filip Kaspersen Lamprechts kryptiska dejtingbesked

Sedan dess har Peg Parnevik träffat kärleken på nytt i musikproducenten Jesper Niklasson. Mer om det kan du läsa här.

När Filip Kaspersen Lamprecht gästade podcasten "Två meter dumheter" med Rosanna Charles och Emilio Araya gav han ett lite mer kryptiskt svar på sin egen civilstatus.

– Dejtar du någon? frågade Emilio Araya.

– ... Nej, svarade Filip Kaspersen Lamprecht då.

Foto: Claudio Bresciani/TT

Filip: "Jag träffade en person..."

Senare i poddavsnittet glider samtalet in på Filip Kaspersen Lamprechts sexpartners sedan han och exflickvännen gick skilda vägar. Då berättar Let's Dance-vinnaren att hans singelliv inte är så händelserikt som många kanske tror.

– Jag är så jävla dålig singel, helt ärligt. Jag har skitsvårt för hela den här grejen med att sticka hem med någon man inte känner, säger Filip Kaspersen Lamprecht.

Han föredrar tillfällen då man hinner lära känna personen lite, innan man eventuellt väljer att spendera natten tillsammans.

– Jag träffade en person och tog ett glas på något ställe, för då kan man hinna snacka lite...

– Var det Hanna Friberg? frågar Emilio Araya.

– Nej, det var inte Hanna Friberg, ahh, svarar Filip och börjar fnissa.

Har Hanna Friberg dejtat Filip Kaspersen Lamprecht?

Hanna Friberg är en välkänd, svensk influenser med hundratusentals följare på Instagram. Hon driver även den populära podcasten "Måndagsvibe" med parhästen Lovisa "Lojsan" Wallin.

Mer om relationen mellan Hanna och Filip förtäljer inte poddavsnittet, men att de träffats på tu man hand vid åtminstone ett tillfälle – det låter rätt sannolikt av poddsamtalet att döma.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

1 timme sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

2 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.