I podden "Två meter dumheter" berättar Filip Kaspersen Lamprecht mer om sitt singelliv
I podden "Två meter dumheter" berättar Filip Kaspersen Lamprecht mer om sitt singelliv - Foto: Claudio Bresciani/TT/Instagram/hannafriberg

Filip Lamprechts mystiska fling med influensern Hanna Friberg

När Let's Dance-vinnarn Filip Kaspersen Lamprecht gästade podcasten "Två meter dumheter" gled samtalet in på hans singelliv. Och av allt att döma är Peg Parnevik inte den enda offentliga tjejen han träffat.


I mitten av juni 2021 stod det klart att förhållandet mellan Peg Parnevik, 26, och Filip Kaspersen Lamprecht, 24, var över.

Peg och Filip blev ett par år 2017, men relationen kom att kantas av både drama, smärtsamma breakups och ryktesspridningar. 

Inte minst under förra vårens säsong av Let's Dance, då rykten om Filips påstådda romans med danspartnern Linn Hegdal till slut fick Peg att lämna sociala medier.

Filip Kaspersen Lamprechts kryptiska dejtingbesked

Sedan dess har Peg Parnevik träffat kärleken på nytt i musikproducenten Jesper Niklasson. Mer om det kan du läsa här.

När Filip Kaspersen Lamprecht gästade podcasten "Två meter dumheter" med Rosanna Charles och Emilio Araya gav han ett lite mer kryptiskt svar på sin egen civilstatus.

– Dejtar du någon? frågade Emilio Araya.

– ... Nej, svarade Filip Kaspersen Lamprecht då.

Foto: Claudio Bresciani/TT

Filip: "Jag träffade en person..."

Senare i poddavsnittet glider samtalet in på Filip Kaspersen Lamprechts sexpartners sedan han och exflickvännen gick skilda vägar. Då berättar Let's Dance-vinnaren att hans singelliv inte är så händelserikt som många kanske tror.

– Jag är så jävla dålig singel, helt ärligt. Jag har skitsvårt för hela den här grejen med att sticka hem med någon man inte känner, säger Filip Kaspersen Lamprecht.

Han föredrar tillfällen då man hinner lära känna personen lite, innan man eventuellt väljer att spendera natten tillsammans.

– Jag träffade en person och tog ett glas på något ställe, för då kan man hinna snacka lite...

– Var det Hanna Friberg? frågar Emilio Araya.

– Nej, det var inte Hanna Friberg, ahh, svarar Filip och börjar fnissa.

Har Hanna Friberg dejtat Filip Kaspersen Lamprecht?

Hanna Friberg är en välkänd, svensk influenser med hundratusentals följare på Instagram. Hon driver även den populära podcasten "Måndagsvibe" med parhästen Lovisa "Lojsan" Wallin.

Mer om relationen mellan Hanna och Filip förtäljer inte poddavsnittet, men att de träffats på tu man hand vid åtminstone ett tillfälle – det låter rätt sannolikt av poddsamtalet att döma.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

1 timme sedan

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

1 timme sedan
Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

2 timmar sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

idag 12:46
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

idag 12:44
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.