Här kommer lite goda nyheter för alla Jon och Janni-fans där ute
Här kommer lite goda nyheter för alla Jon och Janni-fans där ute - Foto: Instagram/jannid

Nu kan du hyra Jon och Janni Olsson Delérs lyxvilla i Marbella

Jon och Janni Olsson Delér flyttade nyligen från sin lyxvilla i Marbella, men nu kan den som vill hyra det 725 kvadratmeter stora huset som fått smeknamnet "Casa Castle".


Sedan influensern Janni Olsson Delér, 31, och den tidigare proffsskidåkaren Jon Olsson Delér, 39, träffades 2012 har deras miljontals följare kunnat följa deras minst sagt extravaganta vardag på Youtube. 

Parets vardagsliv har dock förändrats avsevärt under 2021. De har inte bara sålt bägge sina bostäder i Marbella och Monaco – i juli förra året lade de vantarna på en jättevilla i Stockholm, och det var ingen billig historia. Läs mer om det här.

Jon och Jannis fans upprörs av flytten

Just nu hyr tvåbarnsföräldrarna en nybyggd villa på Cypern med pool, havsutsikt och en form av home service som levererar restaurangmat inom minuter. 

Men flytten har gjort en hel del följare rätt irriterade. Många misstänker nämligen att det finns en alldeles särskild anledning till att paret flyttat till just Cypern – som inte alls stämmer överens med den som Jon och Janni själva uppgett. 

Nu kan du hyra lyxvillan i Marbella

Är du ett inbitet Jon och Janni-fan, som dessutom planerar att åka till Marbella inom en snar framtid? Då har vi goda nyheter till dig. 

Deras tidigare lyxvilla i Marbella, mer känd som "Casa Castle", finns nu tillgänglig för uthyrning, vilket Bloggbevakning var först med att rapportera om.

Huset är känt från många av parets vloggar under de senaste åren. Det var även i det huset som Jon gick ner på ett knä och friade till Janni i november 2017.

Foto: Youtube/jonolsson

Är du nyfiken på vad det kostar att hyra huset?

"Den här spektakulära fastigheten byggdes 2002 och renoverades nyligen, därför är den originella Andalusiska arkitekturen bevarad och kombinerad med vackra, skandinaviska renoveringar", står det om huset på Homerun Brokers. 

Den 725 kvadratmeter stora villan har en terass på 104 kvadrat, sex badrum och en egen biosalong. 

Men den som vill veta prislappen på villan måste vara genuint intresserad av att hyra det. "Price upon application", står det nämligen på företagets hemsida. 

Av husets storlek, och den påkostade interiören att döma gissar vi på Nyheter24 att den intresserade måste vara beredd att plocka fram den stora plånboken.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!