Torsdag 19 Maj
Stockholm

Miljonregn över Margaux Dietz – så mycket tjänar influensern

Margaux Dietz är verksam i sex bolag, varav ett startades så sent som juli 2021
Margaux Dietz är verksam i sex bolag, varav ett startades så sent som juli 2021. Foto: Stella Pictures

Margaux Dietz är en av Sveriges mest framgångsrika influensers, med hundratusentals följare på både Instagram och Youtube. Och det går minst sagt bra även på den ekonomiska fronten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Margaux Dietz, 31, är en av Sveriges största influensers, vars kanaler följs och älskas av hundratusentals. Tidigare i höstas tog hon klivet bort från sociala medier och släppte den erotiska romanen "Alexa", som mötte både jubel och skepsis. 

Så här såg det ut när Nyheter24-redaktionen lyssnade på ljudboken!

Margaux Dietz pojkvänner under åren

Men det är inte det enda som hänt Margaux Dietz under hösten 2021. I slutet av november nåddes vi nämligen av den tråkiga nyheten att hon och fästmannen Sean Canning brutit sin förlovning, tio månader efter att han gått ner på knä. 

Nu lever Margaux Dietz som singel, och av hennes sociala medier att döma verkar det inte gå någon nöd på henne för det. Men hur har influenserns kärleksliv sett ut under åren? Det kan du läsa mer om här.

Så hög är Margaux Dietz månadslön

Livet rullar minst sagt på för Margaux Dietz med andra ord, och så ser det ut på den ekonomiska fronten också, visar det sig.

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av hade influensern en fastställd förvärvsinkomst på 2 473 600 kronor under inkomståret 2020. 

Fördelat lika över årets alla månader ger det henne en svindlande månadslön på strax över 206 000 kronor. Inte illa, med andra ord!

Utöver det hade Margaux Dietz ett överskott av kapital på lite drygt 587 000 kronor. 

Foto: Stella Pictures

Margaux Dietz kliver in i sexleksaksbranschen

Margaux Dietz är verksam i sex bolag, varav ett startades så sent som 28 juli 2021. Bolaget heter "Nuit AB" och ska enligt verksamhetsbeskrivningen syssla med försäljning av sexleksaker, kläder och sexuella hjälpmedel.

Med i styrelsen sitter även hennes mamma Eveline Dietz. Aktiebolaget är för nytt för att ha redovisat några nyckeltal ännu och är, vad vi vet, inget som Margaux uttalat sig om ännu. 

Margaux Dietz AB omsätter mångmiljonbelopp

Men resterade fem företag har funnits längre och visar allihopa upp positiva resultat. 

Bäst går det för "Margaux Dietz AB" som omsatte närmare 15,6 miljoner kronor under 2019. Vid tidpunkten hade bolaget totala tillgångar på 17 miljoner kronor, men på AllaBolag går det inte att ta del av några senare nyckeltal.

Kommentera
Kopiera länk
Dela