Robin "Mos" Andersson gjorde succé i Paradise Hotel när han debuterade 2015
Robin "Mos" Andersson gjorde succé i Paradise Hotel när han debuterade 2015 - Foto: TV3/Instagram/robinmos

PH-vinnaren Robin "Mos" Andersson lämnade tv-världen – så lever han idag

År 2018 kammade Robin "Mos" Andersson hem sin andra vinst i Paradise Hotel, och blev därmed historisk. Men sen lämnade han plötsligt tv-rampljuset. Hur lever han idag?


År 2018 skrev Robin "Mos" Andersson, 29, realityhistoria när han blev den förste deltagaren i svenska Paradise Hotel att kamma hem tävlingen två gånger. 

Han gjorde sin debut i tävlingen redan 2015, där han sopade mattan med motståndet och vann tillsammans med influensern Josefine Caarle. Paret delade på vinstsumman på 500 000 kronor.

Redan då charmades medtävlande och tv-tittare av Robins härliga Göteborgsdialekt, blänkande leende och vackra sångröst. Ja, för vi alla minns väl hans numera klassiska version av 50 Cents "In da club"?

Robin Mos vann Paradise Hotel - igen

Men en vinst räckte inte för Mos, som gjorde comback i realityprogrammet igen 2018. Även då stod han som segrare tillsammans med partnern Jennifer Karlsson, men den gången valde han att kasta kulan på 250 000 kronor och lämna partnern lottlös. 

Foto: TV3

Men det visade sig vara ett (rätt vågat) trick från Mos sida. Mer om hans kupp i PH-finalen kan du läsa här.

I Paradise Hotel-säsongen 2020 dök Robin Mos Andersson upp i lyxvillan i Mexiko ännu en gång, men den gången som coach till de nya deltagarna. Han hann även med ett gästspel i säsongen 2021 – innan den togs bort till följd av sexuella övergrepp inne i huset.

Vad gör Robin "Mos" Andersson idag?

Men vi har definitivt sett betydligt mindre av den tvåfaldige PH-vinnaren sedan vinsten 2018. Vad pysslar han med nuförtiden?

Faktum är att Mos blev pappa till dottern Inez under våren 2020, tillsammans med partnern Josefin Jansson. 

Av hans Instagram att döma lever han ett riktigt härligt pappaliv med sin lilla familj, och håller dessutom på att bygga en riktig drömkåk på Hönö utanför Göteborg. 

Robin Mos driver eget bolag

Han livnär sig som influenser och driver bolaget "Robin Andersson Mos" tillsammans med flickvännen Josefin. 

Under inkomståret 2020 hade bolaget en omsättning på 589 000 kronor, enligt uppgifter från Allabolag som Nyheter24 tagit del av. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

2 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

3 timmar sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.