Realitydrottningen Pernilla Wahlgrens, 54, Instagram engagerar som aldrig förr
Realitydrottningen Pernilla Wahlgrens, 54, Instagram engagerar som aldrig förr - Foto: Instagram/pernillawahlgren/Stina/Stjernkvist/TT

Pernilla Wahlgrens förändring i hemmet gör följarna skeptiska

Realitydrottningen Pernilla Wahlgren har gjort en efterlängtad förändring i sitt badrum, men den togs emot med blandade reaktioner. Anledningen? Huset är ju redan sålt.


I september 2020 sålde Pernilla Wahlgren, 54, det ikoniska gröna huset som tv-tittarna är vana att se i Wahlgrens Värld. 

Istället la hon vantarna på en tomt på Lidingö, där bygget av hennes drömvilla nu är i full gång. Och det kommer inte bli någon billig historia – bara tomten kostade nämligen 8,2 miljoner kronor. 

Mer om den kan du läsa här.

I ett nystartat konto på Instagram delar Pernilla med sig av uppdateringar från husbygget, som allt som oftast får följarna att hoppa jämfota av glädje – men häromdagen var det andra bullar, när tonen i kommentarsfältet blev riktigt otrevlig.

Foto: Instagram/Stina Stjernkvist/TT

Pernilla Wahlgrens gjorde efterlängtad förändring

Men det är inte bara det nya huset som väcker känslor hos Pernillas följare, utan även hennes nuvarande.

Under onsdagen delade Pernilla Wahlgren med sig av en ny Instagrambild, föreställande hennes gästtoalett. Hon hade nämligen tagit tag i något som stört henne under flera års tid – hennes kommod till handfatet.

"För två år sedan när Bianca renoverade sitt badrum, så fick jag överta hennes gamla handfat, för att byta ut mot mitt gamla. I TVÅ ÅRS tid har det sedan dess stått på golvet i min gästtoa - utan att nånting har hänt…", skriver Pernilla Wahlgren i inlägget. 

Följarnas oro: "Man ska väl inte...?"

Kommentarsfältet fylldes snabbt av följare som intygade att det ny handfatet passade bra mycket bättre i badrummet. 

Men ett par följare var desto med skeptiska. Anledningen? Det gröna huset på Lidingö är ju sålt till helt nya ägare, som kanske inte alls kommer uppskatta förändringen. Det framgår nämligen ingenstans om Pernilla diskuterat bytet med dem.

"Sålde inte du huset redan? Då ska man väl inte ändra något efteråt?", skriver en fundersam följare i kommentarsfältet. 

"Sjukt snyggt! Men har du kollat med dem som köpt huset att det är okej att du bytt handfat?", står det i en annan kommentar, som i skrivande stund har 22 gilla-markeringar och flera svar från användare som varit med om liknande situationer.

Men inget av svaren är från Pernilla Wahlgren, som fortfarande inte yttrat sig i frågan. Vi får helt enkelt hålla tummarna för att hon och köparen hade diskuterat handfatsbytet!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!