Pernilla Wahlgren, 54, håller på att bygga sin drömvilla på Lidingö
Pernilla Wahlgren, 54, håller på att bygga sin drömvilla på Lidingö - Foto: Instagram/pernillawahlgren/Stina Stjernkvist/TT

Pernilla Wahlgrens nya husbild väcker starka känslor: "Oj"

En sak är säker, Pernilla Wahlgrens husbygge på Lidingö väcker starka känslor gång på gång. Hennes senaste Instagrambild är inget undantag – och tonen blev till slut bitsk mellan följarna.


I september 2020 sålde Pernilla Wahlgren, 54, det ikoniska gröna huset som tv-tittarna är vana att se i Wahlgrens Värld. 

Istället la hon vantarna på en tomt på Lidingö, där bygget av hennes drömvilla nu är i full gång. Och det kommer inte bli någon billig historia – bara tomten kostade nämligen 8,2 miljoner kronor. 

Mer om den kan du läsa här.

Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens köksbild splittrade följarna

Till den som vill följa husbygget har Pernilla Wahlgren startat Instagramkontot @villa_wahlgren, som i dagsläget följs av drygt 80 000 personer. 

Uppdateringarna på kontot får allt som oftast följarna att hoppa jämfota av glädje, men när hon publicerade en animerad bild på det kommande köket var det andra bullar. 

Pernillas nya bild väcker känslor - igen

Och i dagarna var det dags igen. Pernilla Wahlgren delade med sig av en ännu en uppdatering från det pågående husbygget, men den här gången på husgrunden.

Det fick följarna att dela sig i två läger. Vissa lämnade glada kommentarer om hur spännande det är att följa bygget – eller peppande ord om att det minsann snart kommer vara färdigbyggt.

Följarnas kängor till varandra: "Skit ner dig"

Men vissa var desto mer skeptiska, och hade anmärkningar på byggtempot. 

"Oj det går inte fort", skriver en följare i kommentarsfältet.

"Oj har ni inte kommit längre? När är det beräknat vara klart?", skriver en annan användare, som snabbt fick mothugg.

"Ja, Rom byggdes ju på en dag... NOT... Hmm såg du hur tomten såg ut från början?"

"Fan vilken snorkig kommentar. Hon har skrivit mycket om detta så jag trodde det kommit längre. Skit ner dig", svarade kommentarsskrivaren då. 

En sak är säker – Pernilla Wahlgrens husbygge på Lidingö väcker starka känslor gång på gång!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!