Fredag 28 Jan
Stockholm

Kvinnan förutspådde Pernilla Wahlgrens kärleksliv: "Stämmer löjligt bra"

Spådamen Pernilla Wahlgren besökte 2019 prickade helt rätt
Spådamen Pernilla Wahlgren besökte 2019 prickade helt rätt. Foto: Stella Pictures

Under en resa till Tel Aviv 2019 besökte Pernilla Wahlgren en spåkvinna och fick ett och annat svar om hennes framtida kärleksliv. Nu, ett par år senare, visar det sig att kvinnan hade helt rätt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tv-drottningen Pernilla Wahlgren, 54, har många bollar i luften och driver bland annat en populär podcast med vännen och kollegan Sofia Wistam. Här pratar de om allt mellan himmel och jord – och bemöts av både ris och ros.

I september förra året uppdagades det att Pernilla fått en sexskada efter het, romantisk natt med pojkvännen Christian Bauer, och det gjorde att en poddlyssnare såg rött.

Hon skickade därför hem ett argsint brev till Pernilla Wahlgren, som lästes upp i podcasten "Wahlgren och Wistam". Är du nyfiken på vad det stod i brevet? Då kan du läsa mer om det här.

Pernilla Wahlgren: "Ja gud, vad sa hon?"

Men inte alla brevskrivare kommer med negativ feedback i Pernilla Wahlgren och Sofia Wistams podcast. Nej, i det senaste avsnittet mailar en lyssnare in en vänlig påminnelse om en spåkvinna som Pernilla besökt i Israel. 

Anledningen till det att spåkvinnan haft rätt!

Foto: Stella Pictures

– "Ni hade varit i Tel Aviv hösten 2019", det var ju när Micael Bindefeldt fyllde år, "och en av aktiviteterna var att man kunde bli spådd. Pernilla, du blev spådd och då sa den spåtanten..., läser Sofia Wistam ur mailet.

– Ja, gud, vad sa hon? Det har jag glömt bort, svarar Pernilla Wahlgren.

– "Du kommer träffa en kille inom sex månader och 2021 skulle bli ditt toppenår. Och Pernilla sa även att hon trodde att det skulle bli ett toppenår för att hon skulle träffa mannen i sitt liv, stämmer inte det löjligt bra på hur livet blev?"

– Sa hon att jag skulle träffa någon inom sex månader och så gjorde jag det? Wow. 

Där ser man!

Kommentera
Kopiera länk
Dela