Ellinor och Filip blev ett par i Bonde söker fru 2021
Ellinor och Filip blev ett par i Bonde söker fru 2021 - Foto: TV4/Bonde söker fru/Instagram/ellinoreke

Därför tittade inte Bonde söker fru-Ellinor på programmet

Filip Nilsson och Ellinor Eke-Göransson fann inte varandra förrän efter Bonde söker fru-inspelningens slut. Nu är de upp över öronen förälskade i varandra, men att finna kärleken i tv-rutan har minst sagt sina baksidor också.


I mitten av december förra året avgjordes den känslosamma säsongen av "Bonde söker fru", och i det sista och avgörande avsnittet valde bonden Filip Nilsson, 27, att fortsätta dejta Lina.

Men när programledaren Linda Lindorff gjorde återbesök på gårdarna ett par månader efter inspelningens slut stod det klart att Bonde-Filip och Lina gått skilda vägar. 

Filip valde Lina i sitt sista och avslutandeval, men kärleken höll inte. Foto: TV4/Bonde söker fru

Bonde-Filip och Lina gick skilda vägar

De fick aldrig det där "klicket" efter programmet, och Lina berättar att Filip kändes mindre närvarande efter att han fattat det tuffa beslutet att skicka hem tvåan Ellinor Eke-Göransson.

I en intervju med Nyheter24 berättar Lina om hur hennes liv ser ut idag, och hur kontakten med Filip är.

Och vem vet – kanske berodde Filips mentala frånvaro på att hans tankar var på annat håll? Det sista avsnittet av Bonde söker fru avslutades nämligen med att tittarna får se att Ellinor och Filip börjat träffas igen. 

Under julen har Ellinor lagt upp flera kärleksfulla bilder på henne och kärleken. Här kan du se mer från parets gemensamma julfirande.

Bonde söker fru-Ellinor: "Jag har faktiskt inte kollat"

Den som följer Ellinor Eke-Göransson på Instagram får nu följa med paret i vardagens bestyr. I slutet på förra veckan hade hon en frågestund på Instagram där hon besvarade de funderingar som flest är nyfikna på. 

Inte helt otippat så handlade många av frågorna om relationen till pojkvännen Filip, och på en av dem gav Bonde söker fru-Ellinor ett lite oväntat svar.

Foto: Instagram/ellinoreke

"Hur kändes det att se Bonde söker fru på tv? Jobbigt att se Filip på dejt med de andra?", frågade en nyfiken följare.

Då berättade Ellinor att hon faktiskt inte ens såg hela säsongen av Bonde söker fru 2021 när det gick på tv.

"Det är väldigt märkligt att se den man träffar dejta andra, när det har gått så lång tid efteråt också. Så jag har faktiskt inte kollat på alla avsnitt. Jag tror att det viktigaste är att leva i nuet, faktiskt", berättar Ellinor. 

Vi kan inte annat än att hålla med!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.