Måndag 23 Maj
Stockholm

Därför tittade inte Bonde söker fru-Ellinor på programmet

Ellinor och Filip blev ett par i Bonde söker fru 2021
Ellinor och Filip blev ett par i Bonde söker fru 2021. Foto: TV4/Bonde söker fru/Instagram/ellinoreke

Filip Nilsson och Ellinor Eke-Göransson fann inte varandra förrän efter Bonde söker fru-inspelningens slut. Nu är de upp över öronen förälskade i varandra, men att finna kärleken i tv-rutan har minst sagt sina baksidor också.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I mitten av december förra året avgjordes den känslosamma säsongen av "Bonde söker fru", och i det sista och avgörande avsnittet valde bonden Filip Nilsson, 27, att fortsätta dejta Lina.

Men när programledaren Linda Lindorff gjorde återbesök på gårdarna ett par månader efter inspelningens slut stod det klart att Bonde-Filip och Lina gått skilda vägar. 

Filip valde Lina i sitt sista och avslutandeval, men kärleken höll inte. Foto: TV4/Bonde söker fru

Bonde-Filip och Lina gick skilda vägar

De fick aldrig det där "klicket" efter programmet, och Lina berättar att Filip kändes mindre närvarande efter att han fattat det tuffa beslutet att skicka hem tvåan Ellinor Eke-Göransson.

I en intervju med Nyheter24 berättar Lina om hur hennes liv ser ut idag, och hur kontakten med Filip är.

Och vem vet – kanske berodde Filips mentala frånvaro på att hans tankar var på annat håll? Det sista avsnittet av Bonde söker fru avslutades nämligen med att tittarna får se att Ellinor och Filip börjat träffas igen. 

Under julen har Ellinor lagt upp flera kärleksfulla bilder på henne och kärleken. Här kan du se mer från parets gemensamma julfirande.

Bonde söker fru-Ellinor: "Jag har faktiskt inte kollat"

Den som följer Ellinor Eke-Göransson på Instagram får nu följa med paret i vardagens bestyr. I slutet på förra veckan hade hon en frågestund på Instagram där hon besvarade de funderingar som flest är nyfikna på. 

Inte helt otippat så handlade många av frågorna om relationen till pojkvännen Filip, och på en av dem gav Bonde söker fru-Ellinor ett lite oväntat svar.

Foto: Instagram/ellinoreke

"Hur kändes det att se Bonde söker fru på tv? Jobbigt att se Filip på dejt med de andra?", frågade en nyfiken följare.

Då berättade Ellinor att hon faktiskt inte ens såg hela säsongen av Bonde söker fru 2021 när det gick på tv.

"Det är väldigt märkligt att se den man träffar dejta andra, när det har gått så lång tid efteråt också. Så jag har faktiskt inte kollat på alla avsnitt. Jag tror att det viktigaste är att leva i nuet, faktiskt", berättar Ellinor. 

Vi kan inte annat än att hålla med!

Kommentera
Kopiera länk
Dela